Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » JÄTTIREKAN KAMERAVALVONTADATA TALTEEN TOSIBOXIN AVULLA

Tosibox Oy

JÄTTIREKAN KAMERAVALVONTADATA TALTEEN TOSIBOXIN AVULLA

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2015 klo 12:00
Julkaisija: Tosibox Oy

TOSIBOX yhdistää Oulun Autokuljetus Oy:n valvomon ja sen jättirekan valvontakameradatan ainutlaatuisella yksityisellä tietoverkkojärjestelmällä. OAK tiedotti Trafin myöntämästä poikkeusluvasta sen 32-metriselle ajoneuvoyhdistelmälle aiemmin tänään. Luvan edellytyksenä on jättirekan liikenteen seuraaminen jatkuvasti tallentavilla kameroilla.

Oulun Autokuljetus Oy:n uusien, ympäristöystävällisten Green Double – ajoneuvoyhdistelmien kameravalvontadatan siirtäminen tien päältä pääkonttorin tallentimelle toteutetaan TOSIBOX® -etäyhteysjärjestelmän avulla. Trafin myöntämän poikkeusluvan edellytyksenä on 32-metrisen jättirekan liikenteen seuraaminen jatkuvatallenteisten kameroiden avulla.

Oulun Autokuljetus Oy tiedotti tänä aamuna erikoispitkän Green Double - ajoneuvoyhdistelmän liikennöintiluvan saamisesta ja liikennöinnin aloittamisesta. 32 metriä pitkiin ajoneuvoyhdistelmiin voi kuormata 55% enemmän lastia kuin perinteisiin yhdistelmiin. Pienempi hiilijalanjälki on keskeinen tavoite uuden tyyppisten ajoneuvoyhdistelmien tuomiselle liikenteeseen.

TOSIBOX®-etäyhteysmenetelmässä ajoneuvoyhdistelmän ja OAK:n pääkonttorin välillä on yksityinen, erittäin tietoturvallinen tietoverkko. Järjestelmässä kahden TOSIBOX Lukon välillä on jatkuvasti käytössä oleva tiedonsiirtokanava, joten videotiedostot siirtyvät ajoneuvoyhdistelmästä valvomoon reaaliaikaisesti. 

”Meille on äärimmäisen tärkeää, että erilaiset järjestelmät nivoutuvat toisiinsa automaattisesti ja data siirtyy helposti muuhun valvontajärjestelmäämme. Kuljettajiemme työskentelyä helpottaa huomattavasti, ettei heidän tarvitse huolehtia kameravalvonnasta ja kameroiden muistikorttien vaihdoista, vaan TOSIBOX® järjestelmän avulla asia hoituu automaattisesti. ” kertoo Jussi Kinnunen, OAK:n kuljetuspäällikkö.

Yksityisen tietoverkon muodostavia VPN-tunneleita hyödynnetään tavallisesti esimerkiksi teollisuuslaitoksissa. TOSIBOX®-järjestelmä soveltuu erittäin hyvin myös liikkuvista kohteista kerätyn datan siirtämiseen taustajärjestelmiin – automaattisesti ja turvallisesti.

”Yksi tuotteiden iso etu on niiden riippumattomuus, niin olemassa olevista internetliittymistä kuin päätelaitteistakin. Käyttöönotto on helppoa ja datan omistajat voivat luottaa siihen, että data on turvassa luotettavan VPN-tunnelin avulla.” summaa Tosiboxin myyntipäällikkö Tomi Liias.

 

Lisätietoja antaa:

Tomi Liias, Sales Manager, Tosibox Oy, tomi.liias@tosibox.com, puh. 050-410 2586

Jussi Kinnunen, Kuljetuspäällikkö, Oulun Autokuljetus Oy, jussi.kinnunen@oak.fi, puh. 044-712 5865 

Liitetiedostot

Tietoa Tosibox Oy:stä
Tosibox on suomalainen yhtiö, jonka missiona on luoda maailman parhaita ja turvallisimpia etäyhteyksiä laitteiden välille asioiden internetissä. Tosiboxin ratkaisun käyttöönotto tapahtuu viidessä minuutissa ja onnistuu keneltä tahansa. Patentoitu innovaatio sallii käyttäjien unohtaa tietoturva-asiat ja yhteydet ja keskittyä varsinaiseen liiketoimintaansa

Tietoja Oulun Autokuljetus Oy:stä
Oulun Autokuljetus Oy (OAK) on Suomen suurimpia kuljetus- ja maarakennusalan palveluntarjoajia. Yhtiöllä on yli 400 työntekijää ja nykyaikainen kuljetuskalusto. Sen toiminnan keskeisiksi tavoitteiksi on määritelty kestävä kehitys, ympäristöystävällisyys ja energian kulutuksen vähentäminen. Yhtiön laatujärjestelmälle 
on myönnetty ISO 9001-sertifikaatti jo vuonna 1997, ja ISO 14001 –ympäristösertifikaatti on vuodelta 2011. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs