Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » IKEA pyytää palauttamaan PATRULL-yövalon sähköiskuvaaran vuoksi

 IKEA Oy

IKEA pyytää palauttamaan PATRULL-yövalon sähköiskuvaaran vuoksi

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2015 klo 08:00
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA pyytää PATRULL-yövalon ostaneita poistamaan valon välittömästi käytöstä ja palauttamaan sen IKEA-tavarataloon täyttä hyvitystä vastaan.

IKEA on saanut tietoonsa tapauksen, jossa vuoden ja seitsemän kuukauden ikäinen poika leikki PATRULL-yövalolla ja yritti irrottaa valoa pistorasiasta, jolloin valon kansi irtosi. Lapsi sai sähköiskun ja haavoja käteensä.

IKEA-tuotteiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Aina, kun IKEA-tuote on osallisena tapaturmassa, IKEA reagoi asiaan heti. PATRULL-yövalo poistettiin myynnistä välittömästi. Valaisin on testattu, ja se täyttää kaikki sitä koskevat standardit ja määräykset. Tapauksen tutkinnan aikana testattiin vielä erikseen yli 600 PATRULL-yövaloa, jotka kaikki olivat kunnossa. Tästä huolimatta IKEA päätti vastaavien tapaturmien estämiseksi pyytää asiakkaita palauttamaan ostamansa PATRULL-yövalot.

PATRULL-yövaloa on myyty Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa vuodesta 2013 lähtien.

PATRULL-yövalon voi palauttaa IKEA-tavarataloon täyttä hyvitystä vastaan. Palautus ei edellytä ostokuittia. Lisätietoja osoitteesta IKEA.fi tai IKEA-asiakaspalvelusta puh. (09) 3482 9400. 

Liitetiedostot

IKEA

IKEA-visio on luoda parempi arki mahdollisimman monille ihmisille. Visiomme ja liikeideamme mukaisesti tarjoamme kauniisti muotoiltuja, toiminnallisia, edullisia ja laadukkaita kodinsisustustuotteita, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. IKEA-konsernilla on 322 tavarataloa 28 maassa. IKEA-konserniin kuuluvissa tavarataloissa vieraili toimintavuoden 2014 aikana yhteensä 716 miljoonaa ihmistä ja IKEA-kotisivuilla 1,5 miljardia ihmistä. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa sekä lisäksi IKEA-lähipiste Jyväskylässä. IKEA-tuotteita voi ostaa myös nettikaupasta: www.IKEA.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs