Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Check Point Capsule: Tietoturva kulkee mukana kaikkialle

Check Point Capsule: Tietoturva kulkee mukana kaikkialle

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2014 klo 17:00
Julkaisija: Check Point Software Technologies Finland Oy

Ainutlaatuinen kokonaisratkaisu yritysdatan ja mobiililaitteiden tietoturvaan.

28.10.2014 – ESPOO — Yritysten tietoturvan kansainvälinen markkinajohtaja Check Point® Software Technologies Ltd. tuo tänään markkinoille Check Point Capsulen. Kyseessä on kokonaisvaltainen mobiilin tietoturvan ratkaisu, joka suojaa yritysdatan ja mobiililaitteet paikasta riippumatta.

Melkein kaikki (98 %) Check Pointin tuoreeseen Mobile Security Survey 2014 -kyselyyn vastanneet IT-ammattilaiset olivat huolissaan mobiililaitteiden kasvavista tietoturvariskeistä, ja 82 prosenttia heistä uskoi, että vuonna 2015 sattuu enemmän mobiilin tietoturvan pettämisestä johtuvia vaaratilanteita kuin tänä vuonna. Älypuhelinten ja muiden mobiililaitteiden bisneskäyttö on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Mobiliteetti ja IT-ympäristön monimutkaistuminen tekevät tietovuotojen estämisestä ison haasteen yritysten IT- ja tietoturvavastaaville. Check Point Capsule vastaa haasteeseen tarjoamalla täydellisen kattavan tietoturvaratkaisun, joka suojaa yritysdatan saumattomasti riippumatta siitä, minne data tai laite liikkuu.

”Check Point Capsule täydentää tähänastisia yritysten tietoturvaratkaisujamme. Tiedon suojaamiselle laitteesta ja paikasta riippumatta on ilmeinen tarve kautta yritysmaailman, ja olemme innoissamme monikerroksisesta ratkaisustamme, joka tarjoaa saumattoman tietoturvan mille laitteelle ja mille tiedostolle tahansa missä tahansa”, sanoi Check Point SoftwareTechnologiesin vice president of products Dorit Dor.

Check Point Capsule on kokonaisratkaisu, joka tarjoaa monikerroksisen tietoturvan:

Suojattu työympäristö: Check Point Capsule kapseloi yrityksen tiedot turvaan ja erilleen mobiililaitteen muusta sisällöstä. Helppokäyttöinen käyttöliittymä tarjoaa yhdellä painalluksella pääsyn työsovelluksiin, kuten yrityksen sähköpostiin, tiedostoihin, hakemistoihin ja kalentereihin. Laitteen henkilökohtainen sisältö ja sovellukset säilyvät ennallaan. 

Suojatut työtiedostot: Check Point Capsule estää sisäiset ja ulkoiset tietovuodot liittämällä tietoturvan dokumentin pysyväksi ominaisuudeksi, joka kulkee tiedoston mukana kaikkialle. Ne, joiden oikeudet ovat kunnossa, pystyvät avaamaan tiedoston ongelmitta millä tahansa laitteella missä tahansa.

Kattava tietoturvan uhkien torjunta: Check Point Capsule pitää tietoturvan laitteiden mukana myös silloin, kun ne ovat yritysverkon ulkopuolella. Se skannaa mobiililaitteiden tietoliikenteen pilvipalvelussa ja pysäyttää kaikenlaiset virukset, botit ja haittakoodit, tulivatpa ne tiedostojen mukana tai nettisivuilta. Tämä huippuluokan tietoturvaratkaisu tukee useita alustoja ja käyttöjärjestelmiä, mukaan lukien iOS, Android, Windows ja MacOS.

”Check Point Capsule on innovatiivinen seuraavan sukupolven tietoturvaratkaisu, joka vastaa yritysten tarpeisiin. Mobiililaitteiden yrityskäyttö jatkaa kasvuaan, ja Check Point Capsulen avulla pystymme tarjoamaan alan parhaan tietoturvan myös henkilöstön liikkuvuuden kasvaessa”, jatkoi Dorit Dor. 

 

Lisätietoja Check Point Capsulesta: http://www.checkpoint.com/capsule/.

Check Point Capsule on välittömästi markkinoilla: http://partners.us.checkpoint.com/partnerlocator/.

Haastattelu- ja kuvapyynnöt: Mikäli haluat haastatella Check Pointin kansainvälistä asiantuntijaa Check Point Capsulen tai Mobility Security Surveyn tiimoilta, ota yhteys OS/G Viestintään, Maija Rauha p. 0400 630 065, maija.rauha@osg.fi

Seuraa Check Pointia:

Twitter: www.twitter.com/checkpointsw

Facebook: https://www.facebook.com/checkpointsoftware

YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal

Liitetiedostot

Check PointSoftware Technologies Ltd.
Check Point Software Technologies Ltd. (www.CheckPoint.com) on maailman johtava internetin turvallisuuden asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen tinkimättömän suojan kaikenlaisia tietoturvauhkia vastaan vähentäen tietoturvan monimutkaisuutta ja alentaen sen kokonaiskustannuksia. Check Point on ollut alan edelläkävijä patentoituun tekniikkaan perustuvasta Firewall-1-palomuuuristaan lähtien. Tällä hetkellä Check Point kehittää innovaatioita Software Blade -arkkitehtuurin pohjalta tarjoten joustavia ja yksinkertaisia ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan täsmällisesti minkä tahansa organisaation turvallisuustarpeita. Check Point on alan ainoa palveluntarjoaja, joka ylittää teknologian ja näkee turvallisuuden liiketoimintaprosessin osana. Check Point 3D Security turvaa yrityksen tietovarannot yhdistämällä ainutlaatuisella tavalla ihmiset ja tietoturvakäytännöt sekä niiden valvonnan. Näin tietoturvatoiminnot saadaan vastaamaan organisaation liiketoiminnan tarpeita. Check Pointin asiakkaina on kymmeniä tuhansia erikokoisia yrityksiä, mukaan lukien kaikki Fortune- ja Global 100 -yritykset. Check Pointin palkitut ZoneAlarm-ratkaisut suojaavat miljoonia kuluttajia tietomurroilta, vakoiluohjelmilta ja identiteettivarkauksilta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs