Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Boschin uusi VIP-X1XF-enkooderi tarjoaa huippulaatuisen H.264-videokuvan lisäksi analogisten kameroiden käyttöä helpottavia ominaisuuksia

Robert Bosch Oy

Boschin uusi VIP-X1XF-enkooderi tarjoaa huippulaatuisen H.264-videokuvan lisäksi analogisten kameroiden käyttöä helpottavia ominaisuuksia

Julkaistu: 23.06.2010 klo 10:39
Julkaisija: Robert Bosch Oy

Bosch Security Systems tuo markkinoille uuden yksikanavaisen videoenkooderin, jonka avulla voit muuttaa nykyisen analogisen kameran tehokkaaksi automaattiseksi ilmaisimeksi. Enkooderi tuottaa huippulaatuista pakattua H.264-videosignaalia ja siinä on sisäänrakennettu prosessori Intelligent Video Analysis (IVA) -analyysitoimintoa varten.

Boschin uusi VIP-X1XF-enkooderi tarjoaa huippulaatuisen H.264-videokuvan lisäksi analogisten kameroiden käyttöä helpottavia ominaisuuksia

 

  • Teho riittää kahteen videostreamiin täydellä erotuskyvyllä ja kuvanopeudella
  • Sisäänrakennettu laitteistopohjainen prosessori Bosch Intelligent Video Analysis -toimintoa varten
  • Reaaliaikainen pakattu H.264 Main Profile  videosignaali IP-yhteyden kautta


Bosch Security Systems tuo markkinoille uuden yksikanavaisen videoenkooderin, jonka avulla voit muuttaa nykyisen analogisen kameran tehokkaaksi automaattiseksi ilmaisimeksi. Enkooderi tuottaa huippulaatuista pakattua H.264-videosignaalia ja siinä on sisäänrakennettu prosessori Intelligent Video Analysis (IVA) -analyysitoimintoa varten.

Tehokas VIP-X1XF-enkooderi pystyy tuottamaan kustakin kamerasta kaksi toisistaan riippumatonta täyden kuvanopeuden ja täyden erotuskyvyn videostreamia (25IPS@4CIF). Tämän ansiosta on mahdollista tallentaa kahta videostreamia samanaikaisesti eri tallennusvälineille, mikä lisää joustavuutta ja varmuutta – esimerkiksi samalla keskitetysti Bosch VRM:n (Video Recording Managerin) ohjaamalle iSCSI-asemalle ja paikalliselle tallennusvälineelle, kuten SD-kortille.

Enkooderin H.264-pakkaus vähentää verkon kuormitusta jopa 30 % verrattuna tavanomaisiin pakkaustekniikoihin, kuten MPEG-4:ään. Boschin pienilatenssinen H.264 Main Profile  toteutus tarjoaa kaikki pakkaustekniikan edut heikentämättä live-videokuvan laatua.

Enkoodereihin saa optiona Boschin videosisällön analyysiohjelmiston IVA 4.0 (Intelligent Video Analysis). Sen avulla enkooderit voivat itsenäisesti havaita epäilyttävän toiminnan, kuten asiattoman oleskelun, paikalle jätetyt esineet, esineiden poisviennin ja määrättyjen rajojen ylityksen. IVA 4.0 ei lisää verkko- ja tallennusresurssien tarvetta. Se toimii tehtävään erityisesti suunnitellussa FPGA-piiriin perustuvassa prosessorissa ja käsittelee videosignaalin kokonaisuudessaan reaaliaikaisesti.

IVA 4.0 on lisensoitava optio, johon kuuluu mm. pääntunnistus ihmishahmojen entistä luotettavampaa havaitsemista varten sekä FLOW 4.0  liikevektorialgoritmi, joka tunnistaa toiminnan kuvan pikseleiden liikkeen perusteella, ei siis liikettä ’opittua’ taustaa vasten. FLOW 4.0  tekniikka parantaa IVA:n suorituskykyä vilkkaissa ja jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa, kuten liukuportaissa, jokien ja vesistöjen rannoilla, teillä ja väkijoukoissa. IVA 4.0:ssa on myös uusi entistä helpompi kalibrointityökalu, joka antaa asentajalle välitöntä palautetta ohjelmoinnin helpottamiseksi.

VIP-X1XF:ssä on mukana tuki Boschin Bilinx-tekniikalle, joka takaa käytettävyyden säilymisen siirryttäessä analogisesta tekniikasta IP-tekniikkaan. Asiakkaat voivat edelleen määrittää analogisten kameroiden asetukset etäyhteydellä ja ohjata kameroiden kiertoa, kallistusta ja zoomia ilman lisäkaapeloinnin tarvetta.

Lisätietoja:

Communications & PR Manager Hanna Räisänen, 010 480 8225, mailto:hanna.raeisaenen@fi.bosch.com

Key Account Manager Ari Lankinen, 010 480 8327, mailto:ari.lankinen@fi.bosch.com

 


Bosch-yhtymä on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja  palveluiden toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan yhtymän vuoden 2009 liikevaihto oli 38,2 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli runsaat 275 000 työntekijää. Yhtymä käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen noin 300 tytäryhtiötä noin 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin kasvun perusta. Bosch käyttää tutkimukseen ja kehitykseen yli 3,5 miljardia euroa vuodessa ja hakee vuosittain noin 3 800 patenttia. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.Robert Bosch (1861–1942) perusti yhtiön Stuttgartissa vuonna 1886 hienomekaniikan ja sähkötekniikan korjaamoksi. Bosch-yhtymän taloudellinen riippumattomuus ja yrittäjänvapaus perustuvat poikkeukselliseen omistusrakenteeseen, jonka ansiosta yhtiö kykenee toteuttamaan merkittävät investointinsa ja kantamaan yhteiskunta- ja ympäristövastuunsa perustajansa Robert Boschin hengessä. 92 prosenttia Robert Bosch GmbH:n pääomasta omistaa yleishyödyllinen säätiö, Robert Bosch Stiftung. Teollisesta toiminnasta vastaa äänivaltaa käyttävä Robert Bosch Industrietreuhand KG. Yritystoiminnan omistajuustoiminnoista huolehtii säätiö. Jäljellä olevat osakkeet ovat Boschin perheen ja Robert Bosch GmbH:n omistuksessa.

www.bosch.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs