Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Atine Group Oy myy Turvatiimin norjalaiselle Sector Alarmille

Turvatiimi

Atine Group Oy myy Turvatiimin norjalaiselle Sector Alarmille

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2016 klo 13:15
Julkaisija: Turvatiimi

Atine Group Oy on tehnyt sopimuksen Turvatiimi Oy:n osakekannan myymisestä norjalaiselle turvallisuuspalveluiden tuottajalle Sector Alarmille. Turvatiimi on suomalainen valtakunnallinen turvallisuuspalveluita ja -ratkaisuja toimittava yhtiö. Yhtiön arvioitu liikevaihto vuodelle 2015 on noin 35 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 1000 henkilöä. Järjestelyllä ei ole vaikutuksia asiakkaisiin. Turvatiimin toimitusjohtaja Juha Murtopuro jatkaa tehtävässään.

Atine Group on Turvatiimin emoyhtiönä ja pitkäaikaisena omistajana ollut vahvasti mukana rakentamassa Turvatiimiä. Atine Group teki keväällä 2015 vapaaehtoisen julkisen ostotarjouksen niistä Turvatiimi Oyj:n osakkeista hintaan 0,13 euroa per osake, joita se ei vielä omistanut ja saavutti 100% omistusoikeuden yhtiön osakkeisiin. Nyt tehdyssä sopimuksessa Sector Alarm tulee maksamaan Turvatiimin osakkeista vastaavan 0,13 euroa osakkeelta.

Sector Alarm Group on yksityinen norjalainen turvallisuusratkaisuja kuluttajille ja P&K yrityksille Norjassa, Ruotsissa ja Irlannissa tarjoava yritys. Ruotsissa yhtiö lisäksi tarjoaa turvallisuuspalveluita suurille yrityksille. Yhtiö on kasvanut viime vuosina vahvasti niin orgaanisesti kuin useilla yritysostoilla. Ostamalla Turvatiimin Sector Alarm tulee suomalaisille markkinoille ja jatkaa Pohjoismaisen turvallisuuspalvelumarkkinan konsolidoimiseen perustuvan strategiansa toteuttamista. Vuodelle 2015 Sector Alarmin arvioitu liikevaihto on 300 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on lähes 5000 työntekijää.

 

LISÄTIETOJA

Atine Group Oy, toimitusjohtaja Ben Wrede puh. +358 40 510 5940

Turvatiimi Oy, toimitusjohtaja Juha Murtopuro, puh. +358 40 4141 007

Sector Alarm, talousjohtaja Eystein Lund, puh. +47 9060 2127

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs