Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » YIT:lle sopimus Mondi Dynäsin Väjan tehtaan mekaanisesta kunnossapidosta

YIT

YIT:lle sopimus Mondi Dynäsin Väjan tehtaan mekaanisesta kunnossapidosta

Julkaistu: 22.12.2008 klo 11:22
Julkaisija: YIT

YIT ja Mondi Dynäs ovat solmineet kunnossapitosopimuksen, jossa YIT ottaa vastuun Mondi Dynäs AB Väjan tehtaan mekaanisesta kunnossapidosta 1.1.2009 alkaen. Tehtaalla on sellutehdas ja kaksi kartonkikonelinjaa.

YIT ja Mondi Dynäs ovat solmineet kunnossapitosopimuksen, jossa YIT ottaa vastuun Mondi Dynäs AB Väjan tehtaan mekaanisesta kunnossapidosta 1.1.2009 alkaen. Tehtaalla on sellutehdas ja kaksi kartonkikonelinjaa.

Kunnossapitotoiminnan kehittämisen lisäksi tavoitteena on kustannustehokkuuden ja käytettävyyden kehittäminen. Tavoitteiden saavuttamiseksi YIT on kehittänyt toimintamallin, jossa eri osa-alueiden erityisosaajilla ja toimittajakumppaneilla on merkittävä rooli.

"Olemme Pohjoismaissa vahva teollisuuden palveluiden tuottaja. Olemme onnistuneet tehostamaan asiakkaidemme tuottavuutta ja kustannustehokkuutta kumppanuus- ja kunnossapitosopimuksilla eri teollisuuden aloilla. Ruotsissa tämä on meille merkittävä päänavaus metsäteollisuuden kunnossapitoon", sanoo YIT Teollisuuden palveluiden toimialajohtaja Pekka Frantti.

"YIT:n tavoitteena on kasvattaa teollisuudelle tarjottavia palveluita Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa. Ruotsissa meidät tunnetaan varmasti parhaiten kiinteistöteknisistä palveluista, joissa olemme markkinajohtaja. Meillä on myös pitkä historia teollisuuden putkistojen projektitoimituksista, sähköautomaatiototeutuksista sekä säiliö- ja kattilaprojekteista. Teollisuuden kunnossapito täydentää palveluvalikoimaamme ja tarjoamme asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja", jatkaa Frantti.

YIT:n yhteistyökumppanina Väjan tehtaan kunnossapidossa on SKF, jonka erityisiä osaamisalueita ovat laakerointi- ja voiteluratkaisut sekä pyörivien laitteiden kunnonvalvonta.

Lisätietoja: Pekka Frantti, toimialajohtaja, YIT Teollisuuden palvelut, puh. 050 390 0932


YIT Oyj

Veikko Myllyperkiö
Viestintäjohtaja

Jakelu: keskeiset tiedotusvälineet, www.yit.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs