Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Vuoden 2016 EuroSafety, Työhyvinvointi ja Nordic Welding Expo pidetään Tampereella

Tampereen Messut

Vuoden 2016 EuroSafety, Työhyvinvointi ja Nordic Welding Expo pidetään Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2014 klo 19:21
Julkaisija: Tampereen Messut

UUSI TAPAHTUMAKOKONAISUUS YHDISTI ERI ALOJEN TOIMIJAT

Kansainväliset EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Nordic Welding Expo -messut järjestettiin Tampereella 5.–7.11.2014. Messuihin tutustui yhteensä 8007 alan ammattilaista. Turvallisuus- ja työhyvinvointialan messut toteutettiin ensimmäisen kerran samaan aikaan hitsausmessujen kanssa. Uusi kokonaisuus tarjosi synergiahyötyjä alan ammattilaisille. Nuorten SM-hitsauskilpailut voitti Pekka Sumiloff Oulusta. Ensimmäisten Robottihitsauskilpailujen voittajaksi selviytyi Sami Siekkinen Tampereelta. Messujen yhteydessä toteutettiin myös Nordic Welding Conference. Tampereen Messut Oy jatkaa yhteistyötä Suomen Hitsausteknillisen Yhdistyksen ja Suomen Työsuojelualan Yritysten Liiton kanssa myös vuoden 2016 messujen osalta. Tarkemmat ajankohdat päätetään myöhemmin.

Turvallisuuden, työhyvinvoinnin ja hitsauksen suurtapahtumassa oli mukana yhteensä 212 näytteilleasettajaa. Suomen lisäksi messuilla nähtiin yrityksiä Norjasta, Liettuasta, Ruotsista, Saksasta ja Sri Lankasta. Kansainvälisessä hitsauskonferenssissa oli osallistujia Pohjoismaiden lisäksi Israelista ja Ranskasta. Kokonaisuudessaan tapahtuma oli kansainvälisempi kuin koskaan aiemmin.

– EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messujen näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä erityisesti kävijöiden laatuun. Työsuojeluun ja työhyvinvointiin panostetaan juuri nyt enemmän kuin koskaan. Lisäksi nämä asiat koskettavat kaikkia aloja, joten tapahtumassa oli tarjolla runsaasti hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa useille eri kävijäkohderyhmille, sanoo projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.

– Nordic Welding Expo -messujen näytteilleasettajat antoivat kokonaisuudesta positiivista palautetta. Työsuojelun, työhyvinvoinnin ja turvallisuuden teemat liittyvät tiiviisti hitsausalaan, joten nämä tapahtumat tukivat aidosti toisiaan. Hitsausalan yritykset tavoittivat näillä messuilla juuri oikeat kävijät, kertoo projektipäällikkö Raimo Pylvänäinen Tampereen Messut Oy:stä. 

Hitsauskilpailujen voittajat palkittiin perjantaina – Pekka Sumiloff WorldSkills 2015 -kilpailuihin

SHY järjesti Nordic Welding Expo -messuilla Nuorten SM-hitsauskilpailut, jossa mittelivät alle 21-vuotiaat. Voittajaksi selviytyi Pekka Sumiloff (Oulu), joka lähtee edustamaan Suomea elokuussa Brasiliassa pidettäviin WorldSkills 2015 -kilpailuihin. MM-kilpailuihin osallistuu yli 60 maata ja kilpailijoita on kaikkiaan yli 1000. Toiseksi kilpailussa tuli Olari Kalde (Kankaanpää) ja kolmanneksi Jani Leskelä (Oulu). SHY ja Tampereen seudun ammattiopisto järjestivät messuilla Pohjoismaiden ensimmäiset Robottihitsauskilpailut. Kilpailun voitti Sami Siekkinen (Tampere). Toiseksi sijoittui Henry Ahlstedt (Pirkkala) ja kolmanneksi Aki Granlund (Nokia).

Video Nuorten SM-hitsauskilpailujen palkintojenjaosta: www.eurosafety.fi (Medialle)

Tampereen Messut Oy jatkaa yhteistyötä SHY:n ja STYL:n kanssa vuoden 2016 messujen osalta

Tampereen Messut Oy on allekirjoittanut sopimukset vuoden 2016 tapahtumien järjestämisestä Tampereella sekä Suomen Hitsausteknillisen Yhdistyksen että Suomen Työsuojelualan Yritysten Liiton kanssa.

– Haluan kiittää pääyhteistyökumppaneitamme Suomen Hitsausteknillistä Yhdistystä ja Suomen Työsuojelualan Yritysten Liittoa erinomaisesta yhteistyöstä. Pitkäaikaisten kumppaneiden kanssa on hyvä lähteä kehittämään näitä tapahtumia vuodelle 2016. Meillä on ollut tänä syksynä ennätyksellinen määrä ammattimessuja ja ne ovat onnistuneet hyvin. Sijainniltaan Tampere on Suomen paras paikka teollisuuden ammattimessujen järjestämiselle, sanoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä. 

Kuvat, videot, mediamateriaalit:
Mediamateriaaleja sekä asiantuntijoiden, näytteilleasettajien ja kävijöiden videohaastatteluja sekä kuvia messuilta löytyy tapahtuman mediasivuilta: www.eurosafety.fi (Medialle)

Lisätiedot:
www.eurosafety.fi, www.tyohyvinvointimessut.fi, www.nordicweldingexpo.fi

Twitter: @TampereenMessut, #EuroSafety, #Työhyvinvointi, #NordicWeldingExpo, #NWE.

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi

Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu

Meri Mattila, viestintäassistentti, p. 0400 914 877,
meri.mattila(a)tampereenmessut.fi

EuroSafety, Työhyvinvointi:
Veli-Pekka Rouvali, projektipäällikkö, p. 050 516 4005,
veli-pekka.rouvali(a)tampereenmessut.fi

Nordic Welding Expo:
Raimo Pylvänäinen, projektipäällikkö, p. 0400 671 923,
raimo.pylvanainen(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs