Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Valloxilta markkinoille ilmalämmityskone ja moderni liesikupusarja

Vallox Oy

Valloxilta markkinoille ilmalämmityskone ja moderni liesikupusarja

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2016 klo 12:30
Julkaisija: Vallox Oy

Vallox palaa vanhoille Valmet-juurilleen esittelemällä Finnbuild 2016-messuilla Vallox Aito Kotilämpö-ilmalämmityskoneen. Yritys lanseeraa messuilla markkinoille myös uuden Vallox Capto-liesikupusarjan.

Alkuperäistä Valmet Kotilämpöä valmistettiin aikoinaan samassa tehtaassa Loimaalla, jossa nyt aletaan tehdä uutta Vallox Aito Kotilämpö –ilmalämmityskonetta. Uusi, energiatehokas Vallox Aito Kotilämpö  sopii yleensä vanhan Valmet Kotilämmön tilalle ilman kanaviston muutoksia. Koneen tehokkaan vesikiertoisen lämmityspatterin voi liittää kaikkiin lämmitysjärjestelmiin, myös matalalämpöisiin maalämpöjärjestelmiin.

Ilmanvaihto-osa on edustaa uusinta tekniikkaa. ja sitä ohjataan MyVallox –ohjaimella tai kotiverkon, taloautomaation tai MyVallox Cloud -pilvipalvelun kautta. Lämmöntalteenottokennon hyötysuhde on yli 80%, sisäänrakennettu kosteusanturi huolehtii ilmanvaihdon tehostamisesta automaattisesti ja MC-sulatusautomatiikan ansiosta hyötysuhde pysyy korkeana kovillakin pakkasilla.

Muotoilultaan täysin uudistuneissa Vallox Capto –liesikuvuissa on tyylikäs, matala etupaneeli, kapasitiiviset kosketuskytkimet ja sisään työnnettävä liukulasi. Tehokas LED-valaisin, joka on myös himmennettävissä, antaa tasaisen ja häikäisemättömän valon liesitasolle, ja liesivahtitoiminto hälyttää lieden päälle unohtumisesta. Kupujen optimaalisesti muotoiltu, suuri höyrynkeräystila mahdollistaa erinomaisen kärynsieppauskyvyn.  Tuuletinmalleissa on energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet.

Liesikupusarjassa on neljä erilaista mallia; venttiilillä säädettävät kuvut kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin (KTC), säädinkuvut huippuimureiden ja ilmanvaihtokoneiden ohjaukseen (PTC), liesituulettimet kärynpoistoon (LTC) sekä talotuulettimet kärynpoistoon ja ilmanvaihtoon (TTC). Kaikkia malleja on saatavilla sekä valkoisena että ruostumattomasta teräksestä valmistettuna moduulimitoituksilla  (500 mm tai 600 mm).

Lisätiedot:

http://www.vallox.com/Vallox_Finnbuildissa_2016

www.vallox.com

 

Vallox Oy on Loimaalla sijaitseva pääasiassa asumisen ilmanvaihtolaitteita kehittävä ja valmistava yritys. Energiaa säästävillä Vallox-ilmanvaihtolaitteilla luodaan huoneistoon yksilöllisesti ohjattava, raikas ja terveellinen sisäilmasto, joka lisää asukkaiden hyvinvointia ja pitää rakenteet kuivina. Yritys on yli 40-vuotisen toimintansa ajan ollut sisäilmateknologian kehitystyön suunnannäyttäjä. Valloxin liikevaihto oli vuonna 2015 n. 37 miljoonaa euroa, josta noin puolet tuli viennistä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs