Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Tornion Panimo kuohuu sosiaalisessa mediassa

Sangen Oy

Tornion Panimo kuohuu sosiaalisessa mediassa

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 08:00
Julkaisija: Sangen Oy

Tornion Panimo kuohuu sosiaalisessa mediassa 

Lauantaina perustettu Facebook-sivusto, Tornion Panimo, kerää valtavalla vauhdilla seuraajia. Lauantai-iltana perustettu ryhmä on kerännyt 24 tunnissa jo reilusti yli 3000 tykkääjää ja sivustoa on jaettu eteenpäin ahkerasti. 

Sivulla haetaan panimotoiminnan uudelleen käynnistymisen kannattajia, sekä investoijia tulevaan Sangen Oy:n järjestämään osakeantiin. Investoinnin mahdollistaja, Sangen Oy tulee olemaan pääosakas perustettavassa Tornion Panimo Oy:ssä. Osakeanti julkistetaan 10.2.2016, jolloin annin sisällöstä ja innovaatioista kerrotaan lisää. 

Tornion Panimon taivalta on helppoa seurata Facebookissa kirjoittamalla hakusanaksi Tornion Panimo tai Sangen. 

Sangen Oy on aiemmin ilmoittanut investoivansa Tornion panimoon ja tislaamoon, sekä muihin oleellisesti panimon liiketoimintaa edistäviin hankkeisiin. Syksyllä 2010 lopetettu panimotuotanto on tarkoitus aloittaa jo tämän kevään aikana ja suurempia määriä tulee olemaan tarjolla jo heinäkuun lopulla Oulun Qstock –festivaalilla. 

Tornion Panimon pääomistaja on oululainen v. 2015 perustettu Sangen Oy, jonka asiantuntijat toimivat neuvonantajina verkostonsa kautta. Sangen Oy tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä Tornion Panimon yrityksen johdon kanssa, kehittääkseen yhtiötä sen nopean kasvun vaatimissa rahoitus-, myynti-, markkinointi- ja tuotekehitysstrategioissa.

Lisätiedot: 

Mikko Ahokas

Hallituksen puheenjohtaja, Sangen Oy

Mobile: +358 40 502 5249

E-mail: mikko.ahokas@sangen.fi

Sangen Oy on oululainen yritys, joka on perustettu v. 2015. Sangen Oy valmistaa ja valmistuttaa alkoholipitoisia juomia, pääasiassa suomalaisista puhtaista raaka-aineista. Toiminnan ytimenä on tuotekehityslaboratorio.

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs