Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Tehdaslaajennus tehostaa Casatinon tuotantoa

Tehdaslaajennus tehostaa Casatinon tuotantoa

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2012 klo 13:29
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Rakennusliike Casatino Production Oy:n mittava tehdashallin laajennus on valmistunut. Ensimmäiset rakennuselementit uudelta linjastolta valmistuivat maaliskuun puolivälissä ja laajennustilaa ajetaan asteittain osaksi tehdaskokonaisuutta. 

Tehdaslaajennuksen myötä vuonna 2006 Kankaanpään Halmeen teollisuusalueelle valmistunut tehdashalli kasvoi 4000 neliömetrillä ja on nyt kaikkiaan 6500 m2. Tämän lisäksi käytössä on 2500 m2 varastotilaa. Tehtaalla on laajennuksen jälkeen toiminnassa kaksi erillistä tuotantolinjaa.

Laajennus lisää yrityksen kapasiteettia ja joustavuutta. Casatino Production pystyy tuotantomäärien lisäämisellä vastaamaan paremmin myynnin ja asiakkaiden asettamiin haasteisiin. Myös yhtiön ekologinen jalanjälki pienenee parantuneen logistiikan myötä. Isompien tuotantotilojen ansiosta tavaroiden ja tuotteiden siirteleminen vähenee huomattavasti.

Taloudellis-tuotannollisten hyötyjen lisäksi tehdashallin laajentaminen parantaa työturvallisuutta ja työviihtyvyyttä.

Vallitsevan liiketalouden trendin mukaan kilpailussa pärjäävä yhtiö pyrkii tarjoamaan asiakkaalleen mahdollisimman toimivan kokonaisratkaisun. Tehdashallin laajennus on sellainen investointi, joka parantaa merkittävästi Casatino Productionin kilpailukykyä juuri rakentamisen kokonaisratkaisuissa.

Suuremman kapasiteetin ohella Casatino Productionin edellytyksiä toimia joustavasti kysynnän mukaan lisäävät myös vastuulliset alihankkijat, jotka työskentelevät samoissa tiloissa Casatinon työntekijöiden kanssa. Onnistunut verkottuminen alihankkijoiden kanssa mahdollistaa tehokkaamman liiketoiminnan.

Casatino on Suomen suurin yksityinen palveluratkaisujen tuottaja ja rakentaja. Yrityksen päätuotteita palvelunratkaisujen tuottamisessa ovat päiväkodit, koulut, hoivakodit ja erityisryhmärakennukset.

Lisätietoja: Casatino Production Oy, tehdaspäällikkö Ari-Matti Rännäli, puh. 050 407 7769

Liitetiedostot

Casatino on Suomen suurin yksityinen palveluratkaisujen tuottaja ja rakentaja. Yrityksen päätuotteita palvelunratkaisujen tuottamisessa ovat päiväkodit, koulut, hoivakodit ja erityisryhmärakennukset.
www.casatino.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs