Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Suomalainen lasermerkintälaitteiden valmistaja Cajo Technologies perusti tytäryhtiön Yhdysvaltoihin

Cajo Technologies Oy

Suomalainen lasermerkintälaitteiden valmistaja Cajo Technologies perusti tytäryhtiön Yhdysvaltoihin

Tiedote.
Julkaistu: 22.03.2016 klo 09:42
Julkaisija: Cajo Technologies Oy

 

Suomessa jo alansa johtavan valmistajan aseman vahvistanut Cajo Technologies Oy on laajentanut toimintaansa Yhdysvaltoihin. Cajo Technologies Inc.-tytäryhtiötä Yhdysvalloissa johtaa konsernin maajohtaja Ismo Rantala. Yritysorganisaation rakentaminen on alkanut ja ensimmäiset paikalliset rekrytoinnit on tehty.

”Kasvupotentiaalimme Yhdysvalloissa on valtava, markkina on pelkästään emoyhtiömme maahan Suomeen verrattuna jopa 70-kertainen”, maalailee maajohtaja Rantala. Ensimmäiset merkintälaitteet on jo myyty ja toimitettu.

Uusia aluevaltauksia lasermerkinnöille

Perinteistä laseria on käytetty jo vuosikymmenten ajan, mutta Cajon menetelmällä laserilla pystyy merkitsemään jo ennennäkemättömän määrän eri materiaaleja ja eri sovelluskohteita, kuten pieniä kaapelimerkintöjä. ”Alat, joilla lasermerkinnät vielä aiemmin ovat olleet esimerkiksi laitteiston hankintakustannusten tai värimerkintöjen mahdottomuuden vuoksi harvinaisia, pystyvät nyt hyödyntämään Cajon innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja.” Rantalan mukaan merkintöjä tekevistä ja tarvitsevista yrityksistä vasta noin puolet on käyttänyt laserteknologiaa hyödykseen. Hän kehuu Cajoa alallaan nopeiten kehittyväksi ja nopeiten innovoivaksi, mikä tulee auttamaan uusien asiakassegmenttien vakuuttamisessa. Yrityksen ohjelmisto-osaaminen on tuonut etumatkaa kilpailijoihin nähden.

Yrityksen toimitusjohtaja Niko Karsikas näkee Cajon tulevaisuuden valoisana. ”Näemme USA:n markkinoilla merkittäviä kasvumahdollisuuksia. Uskomme, että Cajon teknologian ja innovatiivisen liiketoimintamallimme ansiosta meillä on todella hyvät eväät menestykseen myös Yhdysvaltojen markkinoilla.” 

Cajo Technologies on nuori yritys, jonka kasvuvauhti viime vuosina on ollut huikea. Yritys on listattu toistuvasti Suomen kuumimpien startup-yritysten kärkeen ja viime aikoina muun muassa Talouselämä-lehti on valinnut yrityksen 20 lupaavimman uuden yrityksen joukkoon ja toimitusjohtaja Niko Karsikkaan yhdeksi 35 tulevaisuuden bisnestähdestä. Kasvun odotetaan jatkuvan nopeana myös vuonna 2016. Yritys työllistää tällä hetkellä 20 henkeä.

Cajo Technologiesin toimitusjohtaja Niko Karsikas sekä USA:n maajohtaja Ismo Rantala ovat tavattavissa Cajon asiakaspäivillä Helsingin Huone-tapahtumahotellissa torstaina 31.3. klo 11-19, sovi tapaaminen: info@cajo.fi.

 

http://www.talouselama.fi/lehti/valoa-myrskyssa-tassa-ovat-suomen-20-lupaavinta-uutta-yritysta-6299096

https://summa.talentum.fi/article/te/uutiset/me-nostamme-suomen/246378

 

Yhteystiedot ja haastattelupyynnöt:

Cajo Technologies

Toimitusjohtaja Niko Karsikas
+358 50 517 6906
niko.karsikas@cajo.fi

USA:n maajohtaja Ismo Rantala
+1 (212) 810 0401
+358 40 556 7770
ismo@cajotechnologies.com

www.cajo.fi

Cajo Technologies mahdollistaa uudenlaisen tavan toteuttaa pysyviä merkintöjä ja värikuviointeja lähes kaikille materiaaleille. Patentoitu, perinteiseen laseriin pohjautuva teknologia tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja brändäyksestä ja tuotedesignista teollisuuden tunnistemerkintöihin sekä korvaamaan vanhentuneita merkitsemismenetelmiä. Cajo Technologies Oy on perustettu vuonna 2010. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Kempeleessä. Suomen lisäksi yritys toimii tällä hetkellä USA:ssa ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs