Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Sixmet pääsi vauhtiin

Miktech Oy

Sixmet pääsi vauhtiin

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2011 klo 14:47
Julkaisija: Miktech Oy

Eteläsavolaisten konepajayritysten Sixmet –ryhmä uusiutui vuoden vaihteessa, ja toiminta on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle. Kaksivuotisen Miktech Oy:n hallinnoiman hankkeen tavoitteena on parantaa mukana olevien yritysten myynti- ja markkinointitaitoja ja sitä kautta lisätä kannattavuutta ja liikevaihtoa.


Sixmet-ryhmässä ovat mukana Kospirt Oy, Pieksämäen Hitsaus ja Koneistus Oy, Saret Oy, Ket-Met Oy ja Zetanova Oy.
-Tällä hetkellä yhteinen hitsaus- ja kokoonpanokapasiteetti on noin 40 ihmistä, ja pystymme tarjoamaan isojakin kokonaisuuksia kilpailukykyisesti ja joustavasti, kertoo projektipäällikkö Kimmo Haapea Miktech Oy:stä. Haapea on koordinoinut Sixmet-ryhmän toimintaa viime syksystä lähtien
Sixmet –ryhmä osallistui yhdessä viimevuotisille Alihankinta2010 –messuille Tampereella, ja kokemukset sieltä olivat myönteisiä.
-Yhdessä tekeminen lisää uskottavuutta ja kasvattaa asiakkaiden kiinnostusta. Ryhmästä löytyy myös suunnitteluosaamista, joten projektit hoituvat alusta loppuun luotettavasti ja ammattitaidolla, Haapea mainitsee.
Ryhmän uusimpien jäsenten Ket-Met Oy:n ja Zetanova Oy:n myötä ryhmän lastuavan työstön kapasiteetti on noussut huomattavasti. Yritysten konevalikoimasta löytyy muun muassa useita manuaalisorveja, jyrsinkoneita, CNC-sorveja ja työstökeskuksia.

Pieksämäen Hitsaus ja Koneistus Oy on ollut toiminnassa mukana alusta pitäen. Toimitusjohtaja Aleksi Mäkelä on ollut ryhmän toimintaan tyytyväinen.
-Olemme pieni yritys, ja varsinkin myyntityö on välillä jäänyt heikoille. Sixmetin kautta olemme saaneet merkittävästi apua sekä myyntiin että markkinointiin, ja itsekin on oppinut matkan varrella paljon uutta.
Yhdessä toimiminen on tuonut Mäkelän mukaan myös uusia kontakteja, ja ryhmän yritykset ovat tehneet myös useita yhteistarjouksia.
-Pienelle yritykselle tällaisesta toiminnasta on iso hyöty, ja tätä kautta pääsee mukaan sellaisiin projekteihin, joihin oma kapasiteetti ei välttämättä riittäisi.


Lisätietoja:
projektipäällikkö Kimmo Haapea, Miktech Oy, puh. 0440 361 613, s-posti: kimmo.haapea(at)miktech.fi

toimitusjohtaja Aleksi Mäkelä, Pieksämäen Hitsaus ja Koneistus Oy, puh.  044 0575 164
s-posti: aleksi.makel(at)hitsausjakoneistus.fi

Miktech Oy edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen. Myyntipäällikköhankeen rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs