Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Safetum Oy ja Diakonialaitos Lahti yhteistyöhön turvallisuuden asiantuntija- ja verkkopalveluista.

Safetum Oy

Safetum Oy ja Diakonialaitos Lahti yhteistyöhön turvallisuuden asiantuntija- ja verkkopalveluista.

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2015 klo 13:09
Julkaisija: Safetum Oy

Safetum Oy:n ja Diakonialaitos Lahden turvallisuusyhteistyö rakentuu käytännön toimenpiteiden ympärille. Tavoite on ennaltaehkäistä vaaratilanteita, harjoittaa henkilökunta toimimaan oikein onnettomuustilanteissa sekä ylläpitää aktiivisesti kiinteistöjen turvallisuustasoa käytännössä.

Turvallisuutta kehitetään säännöllisillä pelastusvalvojan suorittamilla kiinteistöjen pelasttustarkastuksilla, jossa tarkastetaan kiinteistöjen turvallisuustaso sekä suoritetaan vaarojen ja riskien arviointi. Kiinteistöjen turvallisuustasoa seurataan Safetumin - Turvallisuusindeksi luokittelulla. Pelastustarkastuksien havaintojen pohjalta ylläpidetään kiinteistökohtaisia pelastussuunnitelmia sähköisessä muodossa Safetumin pelastusvalvoja- verkkopalvelussa. Verkkopalvelussa pelastussuunnitelmat ovat aina ajan tasalla ja kiinteistön käyttäjien luettavissa. Henkilökunnan osaamistasoa kehitetään ja ylläpidetään säännöllisillä poistumisharjoituksilla ja turvallisuuskävelyillä.

Tiedustelut: Safetum Oy, COO, Teemu Kajava +358 44 725 7557

 

Safetum Oy on turvallisuusalan verkko- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Toiminta painottuu turvallisuus- ja pelastussuunnitteluun, turvallisuusviestintään, kiinteistöjen pelastusvalmiuden ja varautumisen ylläpitoon, ihmisten pelastustietouden- ja osaamisen kehittämiseen sekä palo- ja poistumisturvallisuusselvitysten laadintaan. Yrityksen kiinteät toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.

Yrityksen palveluille on myönnetty oikeus käyttää avainlippu-merkkiä, joka viestii kotimaiseen tarpeeseen suunnitelluista, vastuullisesti ja turvallisesti tuotetuista palveluista. Yritys huolehtii myös vastuullisesti tilaajavastuulain mukaisista velvoitteista. Tästä osoituksena on Luotettava Kumppani - logon käyttöoikeus.

www.palotarkastus.fi

www.pelastusvalvoja.fi

www.safetum.fi

www.tulityosuunnitelma.fi

www.turvallinenkiinteisto.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs