Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » SabriScan Oy:lle yksinoikeusedustus maailman suurimpiin lukeutuvalta Hardinge työstökonevalmistajalta

SabriScan Oy

SabriScan Oy:lle yksinoikeusedustus maailman suurimpiin lukeutuvalta Hardinge työstökonevalmistajalta

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2015 klo 10:30
Julkaisija: SabriScan Oy

SabriScan Oy edustaa Hardinge Group ja Hardinge Bridgeport –tuotebrändeinä tunnettuja työstökonemerkkejä 1.7.2015 lähtien koko Suomessa.

Hardingella on yhteensä yli 100 erilaista työstökonetta monitoimi- ja suurtarkkuussorveista aina 5-akselisiin suurnopeuskoneisiin asti. Lisäksi tarjontaan kuuluu maailman suurin valikoima erilaisten työstökoneiden lisälaitteita, kuten ratkaisut kappaleen kiinnittämiseen.

Ylivoimaiseksi todistetut super-tarkkuuden suurtehosorvauskeskukset edustavat alan ehdotonta kärkeä. Tuotannollisissa olosuhteissa kyetään valmistamaan automaattisesti kappaleita, joiden tarkkuudet ovat lähes hämmentäviä: ympyrämäisyystolerenssit 0.25 µ ja pinnanlaadut Ra 0.05. Työstökoneet ovat rakenteeltaan tukevia ja pystyvät erittäin tarkkaan nykyaikaiseen lastuvirtatehokkaaseen kovasorvaukseen superlujilla terämateriaaleilla (CBN, timantti, komposiittikeraamit). Koneisiin saadaan integroitua automaatiota nostavia lisälaitteita kuten manipulaattoreita, tangonsyöttölaitteita ja monipuolisia robotisoituja ratkaisuja.

Työstökeskukset edustavat monitoimikoneistuksen nykyaikaa. Valittavissa on työstökoneita aina perus 3-akselikoneistuksesta, vaativien ja monimuotoisten kappaleiden moniakselikoneistuksiin saakka. Koneisiin saadaan paletinvaihdot ja ohjaustyyppeinä on valittavissa Heidenhain, Siemens, Fanuc ja Mitsubishi. Kaikkiin koneisiin voidaan integroida monipuolista robotiikkaa.

SabriScan Oy osallistuu tarvittaessa asiakkaan tuotannon suunnitteluun ensimetreistä lähtien. Tarjoamme tuotannon layout- ja tuotteiden menetelmäsuunnittelua, toimitamme koko tuotantosolun työkaluineen, lisälaitteineen ja koulutamme sekä koneiden käyttöön että valmennamme tuotteiden yksityiskohtaiset valmistustavat; tarvittaessa ohjelmointeineen ja tuotannon optimointeineen. Yhdessä Konecranes huoltoryhmän kanssa takaamme laajat, koko Suomen kattavat asennus- ja huoltopalvelut, tarvittaessa myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Hardingen koneet ovat tehokkaan logistiikan ja yritysrakenteen ansiosta edullisia ja toimitusajat hyvin nopeita.

Lisätietoja:

Marko Mölsä
Myynti, Tekninen Kauppa
+358 50 345 2924
marko.molsa@sabriscan.fi

SabriScan Oy luo kilpailuetuja teollisuudelle, kaupalle ja julkiselle sektorille. Palvelut ja tekniset tuotteet ratkaisuliiketoimintana. Helposti ja nopeasti.

SabriScan Oy:n vahva osaaminen takaa kilpailuetuja niin liiketoimintaan kuin työyhteisön kehittämiseenkin. SabriScan Oy:llä on oma tuotanto-, tutkimus-, projektimyynti-, valmennus- ja maahantuontiorganisaatio Riihimäellä. Yrityksellä on projektitoimintaa Aasiassa ja Euroopassa sekä tytäryritys Romaniassa. 

Liikevaihto v. 2014 oli 5 milj. euroa. AAA-luokitus, EFQM- ja ISO9001 sertifioitu sekä TEKES-edelläkävijäyritys.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs