Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Pisara ratkaisee jätevesiongelmat – Pipelife tuo tyyliä vapaa-ajan asuntojen jätevesiongelmiin

Pipelife Finland Oy

Pisara ratkaisee jätevesiongelmat – Pipelife tuo tyyliä vapaa-ajan asuntojen jätevesiongelmiin

Tiedote.
Julkaistu: 31.01.2013 klo 15:58
Julkaisija: Pipelife Finland Oy

Pipelife Finland Oy tuo markkinoille Turun Rakentaminen & Sisustaminen tapahtumassa uuden jätevesijärjestelmän, Pisara-harmaavesisuodattimen. Uutuus on  tyylikäs ja tehokas jätevesijärjestelmä vapaa-ajan asuntojen pesuvesien puhdistamiseen. Pisara on tarkoitettu vapaa-ajan kohteisiin joissa on suihkusta sekä astianpesukoneista tulevaa jätevettä. Tuote on uutta suomalaista muotoilua, jonka puhdistusteknologia on kehitetty yhteistyössä vesi-alan huippuosaajien kanssa.

Pesuvesien puhdistamiseen Pisarassa käytetään biologista suodatusprosessia, jossa jätevesi puhdistetaan ilman kemikaaleja tai sähköä. Pisara-biosuodatin puhdistaa jätevettä mikrobitoiminnan avulla suodatinkiekoissa, joiden huokoinen materiaali varmistaa runsaan kasvupinta-alan mikrobitoiminnalle. Suodatin huolletaan vaihtamalla biosuodatinkiekot mökkikäytössä noin vuoden välein ja ympäri vuotisessa käytössä neljännes vuosittain. Puhdistusmenetelmä on kehitetty Suomessa ja se on hyödyllisyysmallisuojattu.
Pisara biosuodatin puhdistaa jätevedet luonnollisesti biologiseen puhdistusprosessiin perustuen. Tuote miellyttää muotoilultaan vaativampaakin silmää ja se on suunniteltu helpoksi asentaa ja huoltaa.” kertoo Aki Lause, Pipelife Ympäristön avainasiakasvastaava.

Tavoitteena tyylikäs jätevesijärjestelmä vapaa-ajan asujille

Vapaa-ajanasujat ovat aktiivisia jätevesijärjestelmien uudistajia. He haluavat varmistaa, ettei oma vesikaivo tai lähirannan vedet pääsisi pilaantumaan. Kesämökin jätevesijärjestelmän uudistamisessa ei myöskään puhuta taloudellisesti suuresta investoinnista, joten moni on innostunut saneeraamaan järjestelmäänsä.
Vaihtoehdot ovat usein kovin perinteisiä. ”Kehitimme teknisesti toimivan modernin, tyylikkään ja helppokäyttöisen vaihtoehdon. Pisarassa suomalainen vesiosaaminen yhdistyy nuoren suomalaisen muotoilijan näkemykseen. Halusimme tarjota vapaa-ajanasujille jotakin uutta, sillä jätevesijärjestelmät on perinteisesti kehitetty vain teknisen toiminnallisuuksien ehdoilla.” kertoo Marko Heikkinen Pipelife Finlandista

Pipelife Ympäristö -jätevesijärjestelmät kaikkiin tarpeisiin

Pipelife valmistaa jätevesijärjestelmiä moniin kohteisiin. Pipelife Ympäristön valikoimassa ovat järjestelmät useiden talouksien kohteista  yksittäisiin rantasaunojen jätevesien puhdistamiseen. Valikoima kattaa maasuodattamot ja -imeyttämöt, harmaavesisuodattamot, panospuhdistamot sekä kantovesipuhdistamot?
Pipelife tarjoaa kuluttajille jätevesitietoa sivulla www.puhdastulevaisuus.fi. Sivustolta löydät hakukoneen, joka etsii kuluttajan tarpeeseen sopivan jätevesijärjestelmän, tarjoaa runsaasti tietoa jäteveden puhdistamisesta ja lainsäädännöstä. Jokainen voi hakea myös  omat paikkakuntansa suunnittelijat, jälleenmyyjät ja urakoijat.

Lisätietoja ja kuvat:

Marko Heikkinen
Markkinointipäällikkö
Pipelife Finland Oy
040 7186640
marko.heikkinen@pipelife.fi
www.puhdastulevaisuus.fi

Aki Lause
avainasiakasvastaava, Jätevesijärjestelmät
Pipelife Ympäristö – Propipe Oy
040 501 3053
aki.lause@pipelife.fi
www.puhdastulevaisuus.fi

Liitetiedostot

Pipelife Ympäristö on suomalainen jätevesijärjestelmien valmistaja. Pipelife Ympäristö kuuluu Pipelife Finlandiin (www.pipelife.fi). Pipelife Ympäristö on valmistanut ja markkinoinut jätevedenpuhdistusjärjestelmiä jo vuodesta 1995. Yhtiön liikevaihto oli noin 5 miljoona euroa vuonna 2012. Yhtiö työllistää Iissä, Pohjois-Pohjanmaalla, noin 35 työntekijää.

Pipelife Finland Oy LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet, sekä jätevesijärjestelmät, joita valmistetaan yhtiön tuotantolaitoksilla Utajärvellä, Haaparannassa, Iissä sekä Joensuussa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 130 henkilöä  ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on palkittu Great Plave to Work (GPTW) kilpailusaa useina vuosina.  Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta (www.pipelife.com).

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs