Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Pienviinayrittäjän tuote Viking Linen Tax Free myymälöihin erikoisen sattuman kautta

Shaman Spirits Oy Ltd

Pienviinayrittäjän tuote Viking Linen Tax Free myymälöihin erikoisen sattuman kautta

Tiedote.
Julkaistu: 27.05.2014 klo 16:00
Julkaisija: Shaman Spirits Oy Ltd

Viking Linen laivojen Tax Free -myymälöistä on toukokuun alusta alkaen saanut suomalaisnuorten kehittämää kirpeää hedelmäsalmiakkishotti The Ufo Shot Originalia. Vuonna 2009 kolme Savosta lähtöisin ollutta 25-vuotiasta nuorukaista päättivät opintojen ohessa perustaa Sertico Trading Ltd Oy nimisen yrityksen, joka brändäisi ja valmistuttaisi omia alkoholituotteita. Hommaan ryhdyttiin ilman mitään alkoholialan kokemusta.  Vuoden tuotekehityksen jälkeen nuorukaiset toivat markkinoille 18-30 -vuotialle suunnatun esikoistuotteensa – The Ufo Shot Originalin. Shottituotteen ideana oli tarjota erilainen vaihtoehto kulttisuosion asemassa oleville Fisu- ja Salmarishoteille.

The Ufo Shot Original on Suomen ensimmäinen aidosti kirpeä shotti, jossa punaiset marjat yhdistyvät suomalaisten rakastaman salmiakin jälkimakuun. Ufo Shot erottuu kilpailijoistaan myös pinkillä värillään, joka poikkeaa muista kilpailevista shottituotteista.  Tuote herättää monille kirpaisevan muiston lapsuuden karkkipäivästä, sillä idea juoman mausta on tuttu legendaarisista hedelmäsalmiakki UFO-makeisista. Ruotsalaiset kuluttajat tuntevat UFO-makeisen maun kotimaassaan Kryptoniter nimellä. The Ufo Shot Original on pakattuna 50cl lasipulloon ja siinä on alkoholia 20%.

Suomessa The Ufo Shot Originalia on saanut ravintoloista vuodesta 2010 ja Alkoista joulukuusta 2011 lähtien. ”Vuonna 2012 myimme Ufo Shottia yli 100,000 pulloa, joka on Suomen mittapuussa tämän kaltaiselle tuotteelle tolkuton määrä. Pääsy Viking Linen valikoimiin tarjoaa meille näköalapaikan Itämeren alkoholikaupankäynnissä ja mahdollistaa myös palautteen keräämisen ruotsalaisilta asiakkailta. Tavoitteena on tulevaisuudessa saada tuote Ruotsin Alkoon eli Systembålagetiin”,  kertoo UFO-yrittäjä Daniel David Farzan.

Alkoholialalla jakelukanavien merkitys on ratkaisevassa asemassa. Pohjoismaissa on muutama kourallinen ammattiostajia, joiden päätöksen takana oman tuotteen pääseminen kuluttajien ulottuville on ylipäätään mahdollista. ”Maailmahan on alkoholituotteita täynnä eikä myymälöiden hyllytila kasva, vaikka kuinka erikoisia uutuuksia olisi tarjolla. Meidän tapauksessa Viking Linen valikoimiin pääsyyn vaikutti tietenkin Ufon menestys koti-Suomessa, mutta haittaa ei ollut siitäkään, että Viking Linen ostajan tytär oli ostanut omiin 18-vuotis synttäribileisiinsä pinkkiä tuotettamme”, päättää Farzan naureskellen.


Julkaistavissa heti. Pressikuva liitteenä. Kuvan ottanut Joonas Pikkarainen.

Lisätietoa:

Daniel Farzan
Sertico Trading Ltd Oy
UFO-yrittäjä
040 529 3107
daniel.farzan@sertico.fi
www.ufoshot.com
www.facebook.com/theufoshotoriginal

Liitetiedostot

Sertico Trading Ltd Oy kehittää, myy ja markkinoi The Ufo Shot alkoholituotteita. Tuotteet valmistetaan Oy Shaman Spirits Ltd:n tuotantotiloissa Tyrnävällä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs