Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » PharmBiotech neuvottelee tuotannon käynnistämisestä Haminassa

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

PharmBiotech neuvottelee tuotannon käynnistämisestä Haminassa

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2014 klo 14:37
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Pietarilaistaustainen bioteknologia-alan yritys PharmBiotech harkitsee tuotantotilojen ostamista Haminasta. Jos kauppa toteutuu, yritys käynnistää tuotannon, joka työllistää alkuvaiheessa viisi ihmistä. Kokonaisinvestointi on suuruudeltaan kaksi miljoonaa euroa, ja kauppasopimus tuotantorakennuksesta tehdään kevään kuluessa kun rahoituspäätökset ensin varmistuvat.

”Haminaan sijoittumisen puolesta puhuu erityisesti tilojen sopivuus sataman läheisyydessä. Lisäksi Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursorin ja Rubicon-investointikonseptin aktiivinen rooli neuvottelujen välittäjänä on merkittävästi helpottanut päätöksentekoa”, toteaa PharmBiotechin hallituksen puheenjohtaja Oleg Kotinin.

PharmBiotech on erikoistunut bioteknologia-alalla käytettävien lääkekasvien tuotantoon ja luonnosta löytyvien terveydelle hyödyllisten ainesosien yhdistelyyn.  PharmBiotechin tärkeimpiä asiakkaita ovat lääkeyritykset, elintarvikkeiden ja lisäravinteiden tuottajat, kosmetiikka-alan yrityksen sekä Life Science -tuotteiden jakelijat.

Lisätietoja:

Sergey Troshkov, Cursor Oy, Rubicon-hankkeen päällikkö, sergey.troshkov@cursor.fi

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs