Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » NordBuild kehitti energiatehokkuuden eStressitestin

NordBuild kehitti energiatehokkuuden eStressitestin

Tiedote.
Julkaistu: 03.04.2012 klo 14:15
Julkaisija: Attention Communication Oy

Energiansäästön asiantuntijayhtiö Nordbuild Oy on kehittänyt palvelukokonaisuuden, joka korjaa nopeasti puutteet yritysten ja julkisyhteisöjen energiatehokkuudessa. Yhtiön kehittämien energiatehokkuuden eStressitestin ja eProcess-johtamisjärjestelmän avulla vuosittainen energialasku voidaan pudottaa jopa puoleen nykytasosta. Samalla saavutetaan tulevat EU-vaatimukset.

Julkisten rakennusten ja yrityskiinteistöjen energiatehokkuusvaatimukset kiristyvät lähivuosina huomattavasti, kun EU:n vuoteen 2020 asettamaa 20 prosentin säästötavoitetta aletaan viedä käytäntöön.

Tuolloin uudisrakennuksilta edellytetään ”nollaenergiatasoa” ja säästövaateet tulevat näkymään myös korjausrakentamisessa.  Vuoden 2014 alkuun on lisäksi tulossa säädöksiä, joissa pureudutaan energiatoimitusten ja loppukulutuksen tehokkuuteen.

Energiatehokkaaseen kiinteistöjohtamiseen erikoistuneen Nordbuild Oy:n toimitusjohtajan Kari Hirvijärven mukaan yksittäisiä energiansäästökohteita on aina helppo löytää, mutta ne eivät välttämättä ratkaise koko ongelmaa.

”Summittainen säästö yhdessä paikassa voi lisätä energiankulutusta prosessin jossain muussa osassa. Ilman tarkkaa energian kulutuksen kartoitusta, kokonaisvaltaista suunnittelua ja määrätietoista johtamista EU:n asettamia tavoitteita on todella vaikea saavuttaa”, Hirvijärvi painottaa.

Merkittävä säästöpotentiaali

NordBuildin kehittämällä energiatehokkuuden eStressitestillä(katselmointipalvelu) löydetään säästöjä ja jatkuvia toimenpiteitä, joilla pienennetään asiakkaan energiantarvetta ja energiaan sitoutuneita kustannuksia jopa 50 prosenttia niiden nykytasosta.

Sen jatkeeksi yhtiö tarjoaa energiatehokkuuden eProcess- johtamisjärjestelmän ja asiantuntijaresurssit, joiden avulla luodaan asiakkaalle energiatehokkuusstrategia, asetetaan säästötavoitteet, mitataan energiankulutusta sekä innovoidaan energiaa säästäviä tuote- ja palveluratkaisuja. Samalla asiakkaalle nimetään oma Energy Champion-asiantuntija, joka toimii asiakkaan ”oikeana kätenä” energiansäästötoimenpiteiden käytännön toteutuksessa.

”eProcess-palvelukokonaisuuden avulla yritykset ja julkisyhteisöt voivat leikata energiakustannuksia, lisätä tuottavuutta ja rakentaa samalla aidosti kestävää kilpailuetua. Kustannustehokkaimmillaan asiakas voi ulkoistaa koko energiatehokkuuden johtamisen sekä resurssit NordBuildille”, painottaa Hirvijärvi.

Lisätietoja: Kari Hirvijärvi, toimitusjohtaja, NordBuild Oy, puh. 044-7600410

NordBuild Oy on vuonna 1994 perustettu, asiakkaidensa energiakuluja leikkaava asiantuntijayritys. Yhtiö tarjoaa energiatehokkuutta parantavia kiinteistöjohtamisen ratkaisuja yrityksille ja julkisyhteisöille. Asiakkaina on mm. rakennusteollisuutta, kiinteistöyhtiöitä ja kylpyläketjuja.www.nordbuild.fi

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs