Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » "Maamme energia" kertoo, miten Suomen pitää toimia: pe klo 14

Into Kustannus

"Maamme energia" kertoo, miten Suomen pitää toimia: pe klo 14

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2015 klo 16:00
Julkaisija: Into Kustannus

Kymmenen eturivin professorin kansakuntaa ravisteleva tietokirja MAAMME ENERGIA ei pyri ratkaisemaan enempää eikä vähempää kuin koko maamme tulevaisuuden. Maailma etenee hurjaa vauhtia eri suuntaan kuin Suomi – hukkaammeko tärkeiden työpaikkojen, talouskasvun ja kotimaisen energiaomavaraisuuden mahdollisuudet? MAAMME ENERGIA kertoo, miten Suomen pitää toimia.

Kirja julkaistaan perjantaina Lähienergiatorin yhteydessä 22.5. klo 14 (Henry´s pubissa, varmista paikka Innon sivulta). Keskustelussa professorit Peter Lund, Lassi Linnanen, Jouko Korppi-Tommola, Raimo Lovio ja Janne Hukkinen sekä kirjan toimittaja Oskari Nokso-Koivisto. Kirjan muita kirjoittajia ovat professorit Minna Halme, Matti Liski, Jyrki Luukkanen, Jarmo Partanen ja Markku Wilenius. Oskari Nokso-Koivisto esittelee uutuusteosta jo huomenna tiistaina Kirjakarnevaali.fi -teltan lavalla Rautatientorilla klo 13:30 ja perjantaina Peter Lundin kanssa Lähienergiatorin lavalla klo 16:15.

MAAMME ENERGIA todistaa kuinka energiajärjestelmämme ovat suuressa murroksessa vaikkemme ole sitä itse vielä välttämättä havainneetkaan, poliittisista päättäjistä puhumattakaan. Maassamme ei tällä hetkellä nähdä kokonaisuutta, energian suurta kuvaa, mikä saattaa osoittautua kohtalokkaaksi. On kyse kokonaisen paradigman muutoksesta. Professoreiden mukaan kohtalomme ratkaisee energiatehokkuus, uusiutuva tuotanto ja älyn lisääminen energiajärjestelmiin.

Halme, Hukkinen, Korppi-Tommola, Linnanen, Liski, Lovio, Lund, Luukkanen, Nokso-Koivisto, Partanen & Wilenius:
MAAMME ENERGIA
ISBN: 978-952-264-457-2
Into-tieto, sidottu, 145 sivua
Painokelpoinen kansikuva.

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätietoja: intokustannus.fi
Mika Rönkkö, mika.ronkko@intokustannus.fi, puh. 050 4362170
Oskari Nokso-Koivisto, noksokoi@gmail.com, puh. 0440 450732

 

 

Into on ketterä ja ärhäkkä yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

www.intokustannus.fi | www.mondediplo.fi | www.into-ebooks.com | www.facebook.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs