Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Leathermanin Tread-ranneke pokkaa palkintoja

Nordic Trail

Leathermanin Tread-ranneke pokkaa palkintoja

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2016 klo 10:04
Julkaisija: Nordic Trail

Leatherman Tool Groupin viime vuonna julkistama Tread -monitoimityökaluranneke on osoittautumassa todelliseksi menestystuotteeksi.  SHOT Show –messuilla tehdyn lanseerauksen jälkeen Treadille on myönnetty jo seitsemän arvostettua kansainvälistä palkintoa.

”Treadin saama maailmanlaajuinen näkyvyys ja positiivinen palaute on ollut suorastaan häkellyttävää. On ollut upeaa nähdä, kuinka hyvin ranneke on otettu vastaan niin pitkäaikaisten fanien kuin uusien Leatherman -käyttäjien keskuudessa”, kiittelee Treadin suunnitelija ja Leatherman Tool Groupin toimitusjohtaja Ben Rivera.

Leatherman Tread on valmistettu korroosion kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Sen jokainen linkki sisältää 2–3 työkalua eli yhteensä 29 työkalua. Valikoimaa on kiintoavaimista ruuvimeisseleihin ja jopa matkapuhelimen SIM-kortin poistotyökaluun. Lisäksi käyttäjä voi poistaa tai lisätä linkkejä sekä vaihtaa eri linkkien paikkaa omien mieltymyksien ja käyttötarpeiden mukaan.

Rivera sai idean monitoimirannekkeelle lomaillessaan perheensä kanssa Disneylandissa. Hänet kuitenkin pysäytettiin sisäänpääsyportilla, koska mukana olleessa Leatherman Skeletool -monitoimityökalussa oli veitsi.

”Palattuamme kotiin aloin suunnitella työkalua, joka olisi muokattavissa ja täyttäisi alati tiukemmat turvamääräykset – näin Tread sai alkunsa”, Rivera muistelee.

Leatherman Treadin saamat huomionosoitukset:

  • OP Pad – Outdoor Innovatie Award, helmikuu 2015 ( Alankomaat )
  • Fast Company Design – 2015 Innovation by Design Awards, syyskuu 2015
  • Popular Science – Best of What´s New 2015: Home, lokakuu 2015
  • 50Campfires.com – Gear of the Year Awards, joulukuu 2015
  • WIRED – The Most Cleverly Designed Objects of 2015, joulukuu 2015
  • ISPO Award – Outdoor, tammikuu 2016 ( Saksa )
  • iF Design Award – Industry/Skilled Trades Category, helmikuu 2016

Lisätietoja:

Heikki Pirttilahti, tuotepäällikkö, Nordic Trail

Puh. 0207 310 433

heikki.pirttilahti@nordictrail.fi

tread.leatherman.fi

Leatherman Tool Group, Inc

Tim Leathermanin vuonna 1983 perustama, Portlandissa Oregonissa sijaitseva Leatherman Tool Group on maailman suurin huippulaatuisten monitoimityökalujen ( Leatherman ) ja led-valaisimien ( LedLenser ) valmistaja. Maahantuojaverkosto kattaa jo yli 80 maata. Suomessa maahantuonnista vastaa rovaniemeläinen Nordic Trail Oy.

Liitetiedostot

Nordic Trail on vuonna 2002 perustettu ja Rovaniemellä toimiva maahantuontiyritys. Se vastaa Suomessa mm. Ledlenser- ja Leatherman-tuotteiden maahantuonnista ja markkinoinnista. www.nordictrail.fi, myynti@nordictrail.fi. Puh. 0207 310 431.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs