Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Kampaamoala tarvitsee palvelun tehostamista - Uusi kampaamo tuo Iso Omenaan palvelun huipputasoa

Doctrina

Kampaamoala tarvitsee palvelun tehostamista - Uusi kampaamo tuo Iso Omenaan palvelun huipputasoa

Tiedote.
Julkaistu: 26.07.2016 klo 10:43
Julkaisija: Doctrina

Hiusmuotoilija Piia Martiskainen on alalla toisessa polvessa. Elokuussa yrittäjä avaa 18-paikkaisen liikkeen Espoon Iso Omenan kauppakeskuksen uuteen osaan. Suomessa kampaamojen palvelukulttuuri on vielä lapsen kengissä. Tähän Martiskainen hakee muutosta.

Suorastaan day spa -tunnelmainen liike avautuu 11.8. ja tarjoaa paikan 18 hiusmuotoilijalle. Suomessa on eniten 1-2 hengen kampaamoja, joten Piia Martiskaisen uusi Piece of Hair –kampaamo on alalla merkittävän kokoinen. Hänellä on myös Helsingissä 7-paikkainen liike, joka kuuluu samaan ketjuun.  

”Haimme toimivaa kauppakeskuspaikkaa, joten laajeneva Iso Omena oli luonnollinen ratkaisu. Itselläni on nyt sisäinen tahto mennä eteenpäin ja tehdä uutta. Piece of Hair -kampaamosta tulee hyvään ja rentoon palveluun keskittyvä paikka. Uutta on myös Lorealin pikakampauspalvelu, jota on jo kokeiltu Helsingin liikkeessä”, Martiskainen kuvailee.

Pikakampauksia ja palvelumalli luksushotelleista

”Aloitin jo opiskeluaikana Stadin ammattiopistossa, Helpan kauneudenhoitoalan koulutusyksikössä hiusalan kilpailut. Pääsin vuonna 2003 Sveitsiin alle 23-vuotiaille suunnattuun World Skills -ammattitaitokilpailuun. Se vastaa alan olympialaisia”, Piia Martiskainen toteaa.

Martiskaisen liike toi Suomeen Lorealin pikakampauskonseptin. Siitä tuli huippusuosittu. Kampauksia tehdään noin 200 kuukaudessa. On siis luonnollista tuoda se myös yhdeksi uuden liikkeen palveluista.

”Kampaamoalakin muuttuu ja halutaan uutta. Huippupalvelu on meillä tärkeä kilpailuvaltti. Panostamme siihen hakien vaikutteita luksushotelliketjujen palvelusta ulkomailla. Tarjoamme laadukasta, loppuun asti mietittyä ja ystävällistä palvelua kuitenkin rennolla otteella. Hyvä sijainti ja asiakkaalle sopivat aukioloajat kuuluvat hyvään palveluun”, Martiskainen muistuttaa.

Palvelulla erotutaan – pienetkin asiat tärkeitä

Piia Martiskainen ja liiketoimintaa myös kehittämässä oleva avomies Mikko Kääriä kokevat, ettei Suomessa vielä panosteta riittävästi asiakaskokemuksen rakentamiseen ja palveluun kampaamoissa. Sitä he haluavat olla muuttamassa parempaan päin.

Mikko Kääriä rakentaa palvelukonseptia ja kokonaisuutta sekä suunnittelee liikkeen markkinointia. Hänellä on pitkä kokemus kansainvälisten palvelualan yritysten toiminnasta myös ulkomailla.

”Haluamme kouluttaa työntekijämme hyvin, pitää osata olla oma itsensä ja palvella hyvin, pokkurointi ei kuitenkaan kuulu hyvään palveluun. Reklamaatiot pitää osata hyväksyä ja ottaa vastaan”, Kääriä sanoo.

Palvelu alkaa jo nettisivuista, joilla varataan aika jatkuen siihen kun asiakas astuu sisään liikkeeseen ja poistuu sieltä, tähän on mietitty kunnon prosessi. Lisäksi Martiskainen tuo liikkeeseensä maailmalta uusia trendejä.

”Myös odotustiloihin ja vastaanottoon panostetaan. Haluamme antaa kuvan, että välitämme vilpittömästi asiakkaastamme. Kyseessä ei ole pikaparturi, käynnin jälkeen on oltava rentoutunut olo, kokemuksellisuus on avainsana. Kampaamoon tullaan rauhoittumaan. Siksi pienetkin asiat ovat tärkeitä. Tarjoamme asiakkaan lempikahvia ja muistamme hänen nimensä. Pesupaikalla saa rentouttavaa valohoitoa ja hierontaa”, pariskunta kuvailee.

Hyvään palveluun pystytään, kun aikaa varataan riittävästi jokaista asiakasta kohden. Piia Martiskaisen mukaan taantumasta huolimatta halutaan näyttää hyvältä ja panostaa hyvään oloon ja elämyksellisyyteen.

 

Piece of Hair haluaa suunnata palvelunsa kaikille, jotka arvostavat ystävällistä ja laadukasta palvelua. Konseptista ei tehdä liian hienoa, kampaajalle pitää olla mukava tulla ja saada takuu hyvästä työstä. Asiakas lähtee silloin hyvällä mielellä ja palaa uudestaan - kuten hyvältä hotellilomalta.

 

Piece of Hairin erilaisia palveluita:

- Käytössä myös Zenz-kasvivärejä

- Tarjoaa barber’s corner -palveluita miehille parranajoa varten

- Redken Loreal yhteistyö vuodesta 2011

- Uusia trendejä maailmalta seurataan tarkkaan

- Pikakampaukset ja meikit

- Chemistry-hoitoja Redkeniltä, shotit sekoitetaan yksilöllisesti tarpeen mukaan.

- Erikoishieronta ja rentouttava valohoito pesupaikalla

 

Lisätiedot:

Piia Martiskainen, puh. 041 5028099

Sähköpostiosoite: piia.martiskainen@pieceofhair.fi

Liitetiedostot

Piece of hair on uudenlaisiin palvelukonsepteihin keskittyvä kampaamoketju, joka avaa uusimman 18-paikkaisen liikkeen Espoon Isoon Omenaan 11.8.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs