Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Kaivosteollisuus esittelee uuden suhdannejulkaisunsa 17.3 klo 10

Teknologiateollisuus ry

Kaivosteollisuus esittelee uuden suhdannejulkaisunsa 17.3 klo 10

Kutsu.
Julkaistu: 16.03.2015 klo 12:48
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Kaivosteollisuus ry kutsuu median edustajat tiedotustilaisuuteen, jossa yhdistys esittelee uuden, kaivosalan tilastoja ja tunnuslukuja sisältävän Kanarialintu-julkaisun

tiistaina 17.3.2015 klo 10 Teknologiateollisuuden kongressikeskuksessa, Eteläranta 10, 2. krs

Ensimmäistä kertaa ilmestyvä Kanarialintu-julkaisu sisältää kootusti kaivosalan tilastoja ja tunnuslukuja, jotka antavat kokonaiskuvan alan kehityksestä. Kanarialinnusta löytyy tilastoja vaikkapa malmien viennistä ja tuonnista sekä louhinnasta, metallirikasteiden tuotannosta sekä investoinneista. Julkaisu käsittelee myös muun muassa kaivosteollisuuden kannattavuudelle olennaisia metallien hintoja ja niiden kehitystä ja kertoo Soklin kaivoshankkeen historian.

Samassa yhteydessä Kaivosteollisuus ry:n edustajat kertovat yhdistyksen vaalitavoitteista: siitä, miten kaivostoiminnan osaaminen säilytetään Suomessa, miksi alan verotusta on pikaisesti korjattava ja viranomaisten yhteistyötä tiivistettävä. Suomen tulee arvostaa nykyistä enemmän työllistävää ja maatamme taloudellisesti hyödyttävää kaivosteollisuutta.

Kanarialintua ja vaalitavoitteita esittelevät Kaivosteollisuus ry:n puheenjohtaja Markus Ekberg (Endomines Oy), varapuheenjohtaja Teija Kankaanpää (Yara Suomi Oy) sekä toiminnanjohtaja Pekka Suomela.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään maanantaina 16.3. sähköpostilla anne.koivuniemi@teknologiateollisuus.fi

 

 

 

Kaivosteollisuus ry ajaa kaivos- ja mineraalialan, malminetsintäyhtiöiden sekä alan laite- ja teknologiavalmistajien etuja. Kaivosteollisuus ry edistää myös jäsentensä tietoa ympäristöstä ja työturvallisuudesta, organisoi tutkimusta sekä edustaa jäseniään kansainvälisissä järjestöissä. Yhdistyksessä on 44 jäsentä, joiden palveluksessa on yhteensä viisituhatta työntekijää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs