Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Kaivannaisteollisuus valitsi uuden hallituksen

Teknologiateollisuus ry

Kaivannaisteollisuus valitsi uuden hallituksen

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2013 klo 10:02
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Kaivannaisteollisuuden yritysten edunvalvontajärjestö Kaivannaisteollisuus ry valitsi vuosikokouksessaan uuden hallituksen. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin CTO Tarmo Tuominen Nordkalk Oy Ab:stä ja varapuheenjohtajaksi kestävän kehityksen johtaja Eeva Ruokonen Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj:stä.

Muut Kaivannaisteollisuus ry:n hallituksen jäsenet ovat varatoimitusjohtaja Krister Söderholm Nordic Mines Oy:stä, yksikön johtaja Ari Bergström YIT Rakennus Oy:stä, CEO Markus Ekberg Endomines AB:stä ja toimitusjohtaja Jukka Jokela Northland Mines Oy:stä. Heistä Ekberg ja Jokela ovat uusia hallituksessa.

– Moderni yhteiskunta ei toimi ilman mineraaleja ja metalleja. Kaivosteollisuuden tulee osoittaa tarpeellisuutensa yhteiskunnalle ja täten vahvistaa sosiaalista toimilupaansa, Tuominen linjaa yhdistyksen suuntaa alkavalla kaudella.

Aikaisempi puheenjohtaja, kaivoksenjohtaja Antti Pihko Outokumpu Chrome Oy:stä jätti tehtävänsä tavanomaiseen tapaan kolmivuotisen kauden päätyttyä.

– Kaivosteollisuus on ollut viime vuosina laajan huomion kohteena. Alun hypetyksen jälkeen vallan sai osittain tarkoitushakuinenkin mustamaalaus, josta nyt on edetty asioita edistävään keskusteluyhteyteen eri intressiryhmien kesken. Tästä on hyvä jatkaa, Pihko sanoo.

Lisätiedot:

Pekka Suomela
Kaivannaisteollisuus ry:n toiminnanjohtaja
040 533 2848
pekka.suomela@teknologiateollisuus.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs