Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Kaivannaisteollisuus valitsi uuden hallituksen

Teknologiateollisuus ry

Kaivannaisteollisuus valitsi uuden hallituksen

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2014 klo 11:27
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Kaivannaisteollisuuden yritysten edunvalvontajärjestö Kaivannaisteollisuus ry valitsi vuosikokouksessaan uuden hallituksen. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin kestävän kehityksen johtaja Eeva Ruokonen Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj:stä ja varapuheenjohtajaksi toimitusjohtaja Markus Ekberg Endomines AB:stä.

Muut Kaivannaisteollisuus ry:n hallituksen jäsenet ovat toimitusjohtaja Jukka Jokela AA Sakatti Mining Oy:stä, tuotantopäällikkö Teija Kankaanpää Yara Suomi Oy:stä, liiketoimintajohtaja Tommi Halonen Forcit Oy Ab:stä ja hallituksen jäsen Krister Söderholm Nordic Mines Oy:stä. Heistä Halonen on uusi hallituksessa ja Kankaanpää on aikaisemmin toiminut hallituksen varajäsenenä.

– Tämän päivän yhteiskunta ohjaa meitä vahvasti kohti kestävää ja vastuullista kaivannaisteollisuutta. Kaivosteollisuuden on edelleen aktiivisesti edistettävä yhteiskuntavastuuta ja kehitettävä toimialamme läpinäkyvyyttä. Tällä tavalla vaikutamme toimintaedellytyksiimme ja luomme hyvinvointia Suomessa, Ruokonen linjaa yhdistyksen suuntaa alkavalla kaudella.

Aikaisempi puheenjohtaja, CTO Tarmo Tuominen Nordkalk Oy:stä jätti tehtävänsä tavanomaiseen tapaan vuoden mittaisen kauden päätyttyä.

– Kulunut vuosi oli työntäyteinen. Merkittäviä asioita olivat esimerkiksi yhteiskuntavastuun korostuminen ja Pohjoismaisen yhteistyön syveneminen. Stressitestien hyvät tulokset kertovat kaivosyhtiöiden kiinnostuksesta toimialansa kehittämiseen, Tuominen sanoo.

Lisätiedot:

 

Pekka Suomela
Kaivannaisteollisuus ry:n toiminnanjohtaja

040 533 2848
pekka.suomela@teknologiateollisuus.fi

Tiedotteen lähetti:

 

Marko Mannila
Kaivannaisteollisuus ry:n viestintäasiantuntija
044 389 8015
marko.mannila@teknologiateollisuus.fi

Kaivannaisteollisuus ry ajaa kaivos- ja mineraalialan, malminetsintäyhtiöiden sekä alan laite- ja teknologiavalmistajien etuja. Yhdistys edistää myös jäsentensä tietoa ympäristöstä ja työturvallisuudesta, organisoi tutkimusta sekä edustaa jäseniään kansainvälisissä järjestöissä. Yhdistyksessä on 47 jäsenyritystä. Kaivannaisala työllistää Suomessa noin 4500 ihmistä pääasiassa Itä- ja Pohjois-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs