Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Jenkkiherkut tirisevät jatkossa Hämeenlinnan Kantolassa

Linnan Kehitys Oy

Jenkkiherkut tirisevät jatkossa Hämeenlinnan Kantolassa

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2015 klo 11:00
Julkaisija: Linnan Kehitys Oy

Kantolan yritysalueella on aloittamassa toimintaansa IhanaSpice Oy:n Buffalo Foods -brändin tuotantotehdas. Vauhdilla kasvava yritys tarvitsee isommat tilat keskeiseltä paikalta läheltä moottoritietä.

 – Muutamme tuotantotilamme Hämeenlinnaan, koska olemme kasvaneet ulos Tammelan tiloistamme ja tarvitsemme tilat keskeisemmältä paikalta. Meiltä lähtee ja meille saapuu tavarantoimituksia päivittäin ja logistiikan hoitaminen on ollut haasteellista. Nyt keskeiseltä paikalta Kantolasta, kivenheiton päässä moottoritiestä, helpotamme logistista tavaraketjun hallintaamme ja kustannukset alenevat huomattavasti, sanoo Buffalo Foodsin yksi perustaja, makumestari Harri Ihanainen.

– Kantolan entinen liha-alan koulutuslaitos on upea rakennus, joka saadaan uudestaan henkiin pienellä saneerauksella. Lisäksi rakennuksessa on vapaana erinomaisia laboratorio- ja toimistotiloja, hän lisää.

Täydentää hyvin tarjontaa

Linnan Kehitys Oy:n sijoittumispalveluista vastaava johtaja Ari Räsänen näkee Buffalo Foodsin täydentävän juuri oikealla tavalla alueen tarjontaa. Hämeenlinnassa on elintarvikkeiden tuottajia tai jalostajia yhteensä 46 kappaletta, joista maatiloja on 22. Alueella tuotetaan muun muassa marjoja, vihanneksia, leipomotuotteita, lihaa, kalaa ja maitoa.

– Buffalo Foods on todella herkullinen lisä kasvattamaan elintarvikesektoria Hämeenlinnassa. Kaupungissammehan on vierailijoille ja asukkaille tarjolla monipuolinen ravintolatarjonta ja elintarviketeollisuus tukee hyvin kaupungin elinvoimaisuutta. Keskusteluja sopivasta toimipaikasta käytiin pitkään ja ne johtivat oikeaan lopputulokseen. Sijainti kasvukäytävällä auttaa jälleen yritystä valtamarkkinoiden logistiikassa ja organisoinnissa, hän sanoo.

Buffalo Foods – Suomessa valmistettua jenkkiruokaa

Buffalo Foods valmistaa, markkinoi ja myy Buffalo Fried Chicken ja Buffalo BBQ Jenkkiherkkuja Suomessa. Yritys on toiminut vuodesta 2014 ja on nopeasti kasvanut ulos vanhoista tuotantotiloistaan. Buffalo Foodsin ruuat ovat autenttista jenkkiruokaa, jonka maku perustuu yrityksen perustajajäsenen ja keulahahmon RaRa Scotin perheen resepteihin. Pilottiasiakkaina on ollut mm. K-citymarketeja ja K-supermarketeja sekä useita ravintoloita. Elokuussa tuotteet lanseerattiin Heinon Tukussa. Ensi vuodelle on tavoitteena saada mukaan 30 K-kauppaa ja yli 50 muuta kauppaa. Yritys työllistää kuusi työntekijää, kun osa-aikaisetkin huomioidaan.

Buffalo Foods asettuu entisen Lihateollisuusopiston tiloihin osoitteeseen Luukkaankatu 8, Kantola. Toiminta tulee olemaan täydessä vauhdissa joulukuussa 2015.

 

Lisätietoja antavat:

Harri Ihanainen, Buffalo Foods, puh. 045 120 9876

Ari Räsänen, Linnan Kehitys Oy, puh. 040 866 7501

 

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö. Tehtävänämme on lisätä Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua verotuloina sijoittuvien yritysten, tapahtumien ja uusien asukkaiden kautta. Tavoitteenamme on, että Hämeenlinna on kehittyvä, kasvava ja elinvoimainen kaupunki.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs