Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Ennennäkemätön verkkokauppa innostaa seikkailuun

Finnay Oy

Ennennäkemätön verkkokauppa innostaa seikkailuun

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2014 klo 09:00
Julkaisija: Finnay Oy

Tiedotteeseen on korjattu verkkokaupan osoite: www.finnay.fi.

Finnayn perjantaina 9.5.2014 avattava verkkokauppa tarjoaa uudenlaisen tavan muistaa läheistä. Tarkoin valittujen ylellisten tuotteiden ohella verkkokauppa kutsuu seikkailuun: muistamisen voi välittää saajalleen Finnay Wayfinderin avulla. Älypuhelimeen ladattava sovellus antaa lahjan saajalle löytämisen iloa!

Kun lahjan antaja valitsee toimituksen Finnay Wayfinderin kautta, vastaanottaja saa viestin saamastaan lahjasta. Ladattuaan sovelluksen lahjan saaja seikkailee vihjeiden perusteella noutamaan lahjan.

“Haluamme tuoda lahjakulttuuriin leikkimielisyyttä ja tarjota iloa ja unohtumattomia elämyksiä! Kun saamme palvelumme avulla keskustan kivijalkakauppoihin asiakkaita, olemme saavuttaneet myös toisen tärkeän tavoitteemme”, sanoo Finnayn perustaja Riikka Lindström

Minna Parikka, Kaffa Roastery, Chjoko, Missoni Home, Summer Sauna

Finnayn verkkokaupan valikoimassa on laadukkaita ja ylellisiä tuote- ja elämyslahjoja Suomesta ja maailmalta. Lahjoja löytyy jokaiseen tilanteeseen. Kaupasta löytyy mm. Minna Parikan, Kartellin, Chjokon, Kaffa Roasteryn, Missoni Homen, Goodion, Summer Saunan sekä Sauna Yogan tuotteita ja elämyksiä.

Kaupasta voi ostaa myös kekseliäästi yhdisteltyjä tuotteita. Esimerkiksi Kartellin Jelly-tarjotin puhkeaa täyteen loistoonsa, kun sitä täydennetään suomalaisen Chjokon herkullisilla macarons-leivoksilla tai Brunbergin suklailla. Muovon Blocks-liinaan kääritty tuore ja vastaleivottu leipä ilahduttaa herkkusuuta varmasti!

Tarjolla on muun muassa designia ja sisustustuotteita, herkkuja, muotia ja paikallisia elämyksiä kuten joogan ja saunan yhdistävä saunaelämys sekä Itämeren purjehdus.

Yhteistyökumppanit ovat ottaneet kaupan innolla vastaan

Finnayn yhteistyökumppanit ovat innoissaan innovaatiosta niin Suomessa kuin Saksassakin, missä Finnayn verkkokauppa avataan syksyllä. Leikkisä lähestymistapa, laadukas toteutus ja tarkoin valikoidut tuotteet ovat vakuuttaneet myös Chjokon perustajan, suklaataituri Mika Gröndahlin.

”Uskon, että ihmiset kiinnostuvat kaupan toteutustavasta. Finnay tuo mukanaan pientä seikkailua ja yllätyksellisyyttä, josta ihmiset varmasti innostuvat. Olemme iloisia, että voimme olla mukana!”

Finnayn verkkokauppa avataan perjantaina 9.5.2014 klo 9 osoitteessa www.finnay.fi. Finnayn matka jatkuu syksyllä Saksaan Frankfurtiin ja myöhemmin Tukholmaan.

Finnay valtaa Helsingin keskustan perjantaina alkuillasta, kun se opastaa ihmisiä kaupan lanseeraustapahtumaan päärautatieasemalta klo 17-20. Tapahtumaan mielivät pääsevät ensimmäisenä maailmassa kokeilemaan Finnay Wayfinder -palvelua ja etsimään tiensä tapahtumapaikalle!

Lisätietoa:

CEO Riikka Lindström, Finnay, p. +358 40 744 5900, riikka@finnay.com

www.facebook.com/finnay2014

www.finnay.fi (verkkokauppa avautuu 9.5.2014 klo 9)

 

Yhteistyökumppanimme:

 

 

Liitetiedostot

Finnay on helsinkiläinen startup-yritys, joka on perustettu lokakuussa 2013. Finnay on saanut apua alkutaipaleen rahoitukseen ELY-keskukselta, Tekesiltä ja Forum Viriumilta. Finnayn tavoitteena on kasvaa nopeasti kansainvälisille markkinoille tarjoten elämyksellisiä kokemuksia kaikille. Yrityksen lupaus ”We will create love stories globally!” kuvaa tätä tavoitetta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs