Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Dassault Systèmesin ja Fimaticin yhteistyö tehostaa valmistavan teollisuuden tuotantoa

Dassault Systèmesin ja Fimaticin yhteistyö tehostaa valmistavan teollisuuden tuotantoa

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2014 klo 10:00
Julkaisija: Dassault Systemes

26. marraskuuta, 2014 Dassault Systèmes, Euroopan toiseksi suurin ohjelmistotalo ja maailman johtava tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) ja 3D-mallintamiseen keskittynyt yritys, on solminut yhteistyösopimuksen suomalaisen Fimatic Oy:n kanssa.

 Yhteistyösopimus tarjoaa globaalin tuotantoteollisuuden tarpeisiin tasapainoisen tuotantoympäristön. Yhteistyösopimus koskee DELMIA-ohjelmistojen myyntiä ja toimittamista.

Valmistavalle teollisuudelle soveltuva DELMIA ohjaa virtuaalisesti kaikkia valmistuksen tuotantoprosesseja määrittelyssä, suunnittelussa, toteutuksessa, valvonnassa ja hallinnassa. 3DEXPERIENCE-alustaan pohjautuva DELMIA-järjestelmä antaa kaikille valmistuksen sidosryhmille, asiantuntemuksen tasosta riippumatta, mahdollisuuden työskennellä tehokkaasti kohti yhteisiä tuotannon päämääriä.

Fimatic Oy suunnittelee ja toteuttaa logistiikka- ja tuotanto-organisaatioille tietojärjestelmiä. Yritys on toteuttanut useita tuotannon tehokkuutta parantaneita ratkaisuja eri tuotantoympäristöihin. Fimatic on erityisesti sisälogistiikan osaaja kokonaisvaltaisen materiaalivirran hallinnassa. Yritys toimii myös järjestelmätoimittajien asiantuntijana vaativissa asiakasprojekteissa.

Fimaticin vahva valmistavan teollisuuden tuntemus ja ymmärrys DELMIAsta tekevät yrityksestä arvokkaan lisän Dassault Systèmesin yhteistyöverkostoon Suomessa.

-Kun yhdistämme kummankin yrityksen erityisosaamisen, pystymme tarjoamaan tasapainoisen tuotantoympäristön valmistavalle teollisuudelle. Dassault Systèmesille yhteistyö on hedelmällinen, sillä sen kautta voimme palvella globaalia tuotantotaloutta eli meille kiinnostavaa ja uutta markkinaa Pohjoismaissa. Yhteistyö edistää siten myös partneriyhteistyöstrategiaamme alueella, kertoo Stephen Chadwick, Dassault Systèmes EuroNorth-alueen toimitusjohtaja.

-DELMIA-ohjelmistot täydentävät ja laajentavat erinomaisesti Fimaticin asiakkailleen tarjoamia tiedonkeruuratkaisuja. Erityisesti DELMIAN Operations Intelligence -ratkaisu tuo uuden ulottuvuuden tuotannon ja varastoprosessien kehittämiseen.  Ohjelmisto esimerkiksi paljastaa prosessissa huomaamatta jääneitä syy-seuraussuhteita, joiden seuranta ja hallinta voidaan integroida prosessin ohjaukseen. Yhteistyön avulla Fimatic uskoo kehittyvänsä alansa edelläkävijäksi Suomessa, kertoo Fimaticin toimitusjohtaja Juha Särelä.

 

###

 

Lisätietoja DELMIASTA löytyy osoitteesta: http://www.3ds.com/products-services/delmia/

Lisätiedot Mari Kuusinen, mari.kuusinen@osg.fi, 040 1964374

 

Liitetiedostot

Dassault Systèmes on maailman johtava 3D-mallintamiseen ja tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) keskittynyt ohjelmistoyritys. Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-ratkaisujen avulla on mahdollista digitaalisesti mallintaa ja simuloida sekä tuotteita että prosesseja, mutta myös resursseja, joita käytetään tuotteiden valmistamiseen, ylläpitämiseen ja kierrättämiseen ympäristöystävällisellä tavalla. Dassault Systèmesillä on noin 190.000 asiakasta yli 140 maassa. Suomessa Dassault Systèmesillä on ollut oma toimisto huhtikuusta 2010. Lisätietoja: www.3ds.com 

CATIA, SOLIDWORKS, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, GEOVIA, EXALEAD, 3D VIA, 3DSWYM, BIOVIA, NETVIBES ja 3DXCITE ovat Dassault Systèmesin tai yrityksen alihankkijoiden rekisteröimiä ohjelmistoja.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs