Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » AREVAlle 75 miljoonan euron sopimus Brasiliasta

AREVA

AREVAlle 75 miljoonan euron sopimus Brasiliasta

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2015 klo 11:21
Julkaisija: AREVA

AREVA on allekirjoittanut Brasilian Eletrobrás Eletronuclearin (ETN) kanssa sopimuksen sähköisten ja mekaanisten laitteiden toimituksesta Angra 3 –ydinvoimalalle. Sopimuksen arvo on noin 75 miljoonaa euroa ja se sisältää erityisesti dieselmoottorit, sähkö- ja valvontalaitteet sekä käytetyn polttoaineen varastointiin tarvittavat laitteet.

Sopimus on jatkoa marraskuussa 2013 allekirjoitetulle 1,25 miljardin euron sopimukselle, joka sisälsi Rio de Janeiron osavaltiossa sijaitsevan Angra 3 -reaktorin loppuunsaattamisen. AREVA toimittaa reaktorin suunnittelupalveluja sekä komponenttien ja digitaalisen instrumentoinnin ja valvontajärjestelmän. Konserni tarjoaa myös apua asennustöiden valvonnassa ja käyttöönotossa.

"Uusi sopimus on osoitus ETN:n luottamuksesta AREVAan sekä erinomaisista suhteista, jotka ovat kehittyneet yritystemme välillä yli 40 vuoden aikana Angra 2- ja Angra 3 -hankkeissa*", kertoo AREVA Reactors & Services –liiketoimintaryhmän varatoimitusjohtaja Philippe Samama.

Areva on ydinvoima-alan maailman markkinajohtaja. Konsernista löytyvät ratkaisut koko ydinvoimaketjuun aina polttoainekierrosta reaktorin suunnitteluun, rakentamiseen ja huoltoon.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs