Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Acando tuo ensimmäisenä Pohjois-Eurooppaan pilvipohjaiset Host Analytcsin epm-ratkaisut

Acando tuo ensimmäisenä Pohjois-Eurooppaan pilvipohjaiset Host Analytcsin epm-ratkaisut

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2014 klo 09:12
Julkaisija: Nuolenpää

Raskaista järjestelmäprojekteista kohti joustavaa pilvipohjaista talouden budjetointia, ennustamista ja suunnittelua

Acando tarjoaa ensimmäisenä yrityksenä Pohjois-Euroopassa Yhdysvaltalaisen Host Analyticsin epm-sovelluspalveluita (Enterprise Performance Management).  Gartner on sijoittanut Host Analyticsin visionääriksi viime viikolla julkistetussa Magic Quadrant for Corporate Performance Management Suites 2014 -vertailussaan.  Host Analytics sai tunnustusta raportissa erityisesti siitä, että se on markkinoiden johtava pilvipohjaisten epm-ratkaisujen toimittaja. Raportissa myös todettiin Host Analyticsin liikevaihdon kasvaneen vuoden aikana merkittävästi nopeammin kuin yleinen markkinakasvu.

Yrityksillä on usein ongelmia talouden suunnittelussa ja ennustamisessa, kun muuttuvaan liiketoimintaympäristöön yhdistetään organisaatiomuutokset, uudet tietolähteet ja sidosryhmät sekä kasvava tiedon määrä. Host Analyticsin pilvipalvelut tähtäävät näiden ongelmien selättämiseen. Niiden ansiosta yritys pystyy hallitsemaan esimerkiksi monitasoisia suunnittelu- ja budjetointiprosesseja entistä joustavammin ja läpinäkyvämmin sekä mukauttamaan toimintaansa ketterästi muuttuvia tarpeita vastaavaksi.

”Pilvipalveluiden hyödyntämisestä tulee koko ajan helpompaa ja joustavampaa, mikä edesauttaa taloushallinnon painopisteen siirtämistä rutiinitöistä tiedon analysointiin ja hyödyntämiseen. Kriittisten taloushallintojärjestelmien osaamisen ansiosta Acando on ainutlaatuisessa asemassa seuraavan pilvipalveluiden aallon synnyttämisessä Pohjoismaissa”, kertoo Acandon myyntijohtaja Rami Juhela ja jatkaa: ”Tänä päivänä päästäkseen kiinni todellisiin säästöihin ja tehokkuuteen yritysten johdon tulee toimia proaktiivisesti strategisella tasolla. Yhteistyömme Host Analyticsin kanssa tuo markkinoille todellisen vaihtoehdon, joka nopeuttaa budjetointiprosessia ja antaa laajemmat mahdollisuudet ennustamiseen ja sen myötä lisää liiketoiminnan ketteryyttä.”

”Pilvipohjaisissa epm-ratkaisuissa asiakkaiden menestys tulee kokonaisuudesta, jossa yhdistyy loistavat tuotteet ja kokemuksen kautta rakentuva ymmärrys asiakkaiden yksilöllisistä tarpeista”, kertoo Host Analyticsin kumppaneista vastaava johtaja Andy Ross. ”Acandon syvällinen asiantuntemus epm-ratkaisuista ja muista yritystason järjestelmistä, kuten SAP:ista, tarjoaa asiakasyrityksille loistavan mahdollisuuden lisätä suunnittelu- ja ennustamisprosessien joustavuutta.”

Lisää joustavuutta suunnitteluun

Uudessa pilvimallissa Acando huolehtii uuden, yksilöllisen ympäristön suunnittelusta, käyttöönotosta, palveluiden elinkaaren hallinnasta ja muutoksista. Palvelun joustavuus näkyy niin käyttöön perustuvassa laskutusmallissa kuin operatiivisessa työssä, jossa budjetointi- ja suunnitelmaprosessien muokkaaminen on helpompaa Excelistä tuttujen ominaisuuksien ja integroidun tietokannan myötä.  

”Epm-ratkaisut toimivat liiketoiminnan ketteryyden moottoreina. Uusien palveluiden ansiosta yritykset saavat joustavuutta, vähentävät etupainotteisia it-investointeja ja riskejä sekä varmistavat palveluiden jatkuvan kehittymisen ilman merkittäviä järjestelmäkehityshankkeita”, listaa Acandon Rami Juhela.

Uusien suunnitteluratkaisujen avulla voidaan laatia kehittyneitä ennusteita entistä helpommin. Palvelut ovat helppokäyttöisiä ja niiden taustalla olevia laskentakaavoja ja -menetelmiä voi muuttaa ilman ohjelmointitaitoja Excelistä tutulla logiikalla. Web-pohjainen ja samalla entuudestaan tuttu käyttöliittymä helpottaa uuden järjestelmän käyttöönottoa.

Jatkuvasti kasvava reaaliaikaisuuden vaatimus tuo oman lisänsä yritysten talouden suunnitteluun.  Tehokas epm-ratkaisu onkin aina kytköksissä kokonaisuuteen. Host Analytcsin kyljessä tarjottava pilvipohjainen Boomi-integraatioalusta mahdollistaa integraation niin olemassa olevaan master data -tietoon kuin edellisvuoden budjetointitietoihin sekä ulkoisiin tietolähteisiin, mikä säästää resursseja ja aikaa suunnittelussa ja budjetoinnissa.

Lisätietoa Host Analyticsistä osoitteessa: www.hostanalytics.com

Host Analytics Facebookissa: https://www.facebook.com/HostAnalyticsInc

Seuraa Host Analyticsiä LinkedInissä: http://www.linkedin.com/company/host-analytics-inc. (@host_analytics)

Lisäksi Host Analyticsin tuotteisiin on mahdollisuus tutustua tarkemmin osoitteissa: planning, close management, reporting ja analytics.

Lisätiedot:

Rami Juhela, +358 50 3870615, rami.juhela(at)acando.com

Aino Tuominen, +358 (0) 50 35 29 895, aino.tuominen(at)acando.com

 

Acando Oy

Acando on IT-alan konsultointiyritys, joka toimii viidessä Euroopan maassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Englannissa ja Saksassa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 1 000 henkilöä. Suomessa Acando tekee ratkaisuja SAP:n toiminnanohjauksen, BI:n ja liikkuvan työn sovellusten parissa. Acandon palvelukokonaisuuteen kuuluu myös kaiken kattava ylläpito, jossa toimintaa saadaan tehostettua kustannustehokkaasti hyödyntämällä koko konsernin vahvuuksia. Acando on listattu NASDAQ OMX Nordicissa, ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. www.acando.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs