Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » 10 000 euroa jouluapulaiselle - totta vai tarua?

Suomalaisen Työn Liitto

10 000 euroa jouluapulaiselle - totta vai tarua?

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2013 klo 09:10
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Totta se on! Suomalaisen Työn Liitto käynnistää perinteisen joulukampanjansa jo nyt. Haussa on lahjakas, luova, idearikas ja rohkeasti uusiin haasteisiin tarttuva videovirtuoosi. Tehtävänä on ideoida ja toteuttaa lyhyitä videoita, joissa esitellään vaikuttavien tekojen kautta jokin suomalainen tuote tai palvelu. Ensimmäisinä kampanjaan mukaan ovat jo ilmoittautuneet eturivin suomalaiset yritykset Aarikka, Isku, K-Citymarket ja Vitaliksesta tunnettu Valkoinen Risti.

Omaperäisiä ja puhuttelevia videoita suomalaisista tuotteista

- Halusimme antaa uusille kyvyille mahdollisuuden käsitellä suomalaisia tuotteita ja palveluita omaperäisellä ja raikkaalla tavalla videoiden ja sosiaalisen median välityksellä. Jouluapulainen pääsee työskentelemään maamme tunnetuimpien brändien parissa ja viemään eteenpäin tärkeää viestiä kotimaisten ostopäätösten työllisyysvaikutuksista. Tästä unelmaduunista tekijä saa palkkiona 10 000 euroa, kertoo joulukampanjan projektipäällikkö Jaana Tuomila.

Videot julkaistaan suomalainenjoulu.fi-sivustolla sekä Suomalaisen joulun YouTube-kanavalla marras-joulukuun aikana. Tavoitteena on myös haastaa tunnettuja suomalaisia mukaan kampanjaan.

Videovirtuoosin paikkaa voi hakea enintään 3 minuutin mittaisella näytevideolla, jossa yksi Avainlippu- tai Design from Finland -tuote tai -palvelu esitellään puhuttelevalla ja oivaltavalla tavalla.

Rekryilmoitus: www.suomalainenjoulu.fi/rekry

Twitter #suomalainenjoulu

Lisätietoja:

Suomalaisen Työn Liitto
Jaana Tuomila
050 441 9227
jaana.tuomila@avainlippu.fi

 

Suomalainen joulu on Suomalaisen Työn Liiton vuodesta 1999 lähtien toteuttama joulukampanja, joka tuo esille suomalaisia joulunvieton tapoja ja kannustaa suomalaisten yritysten kanssa kuluttajia tekemään jouluna vastuullisia valintoja, jotta eri toimialoilla riittäisi työtä myös tulevina vuosina. www.suomalainenjoulu.fi

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita sekä edistää innovointia ja yrittäjyyttä. Vuonna 1912 perustetulla liitolla on yli 1 900 yritys- tai yhteisöjäsentä. www.avainlippu.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs