Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Xerox Direct to Object Inkjet -mustesuihkutulostimella ennennäkemätön tulostusjälki suoraan kolmiulotteiseen esineeseen

Xerox Oy

Xerox Direct to Object Inkjet -mustesuihkutulostimella ennennäkemätön tulostusjälki suoraan kolmiulotteiseen esineeseen

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2016 klo 12:44
Julkaisija: Xerox Oy

Uusi innovaatio mahdollistaa esineiden joustavan, tarrattoman digitaalisen personoinnin ja pakkauksen.

Xerox® Direct to Object Inkjet -mustesuihkutulostimen pienten, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen suuttimien innovatiivinen arkkitehtuuri on luonut uuden, tarrattoman ja joustavan tavan kolmiulotteisten esineiden personointiin.

Noin korttipakan kokoisiin tulostuspäihin sijoitetuilla suuttimilla voidaan suihkuttaa mustetta aina pienistä, pullonkorkin kokoisista esineistä suurempiin esineisiin, kuten jääkiekkokypäriin vain muutamassa minuutissa. Tulostin tulostaa muoville, metalliin sekä keraamisiin ja lasisiin pintoihin, jolloin kalliiden tarrojen ja erillisten merkkien tarve häviää.

”Innovaatio tekee tietä räätälöityjen tuotteiden ripeälle valmistamiselle aikana, jolloin kuluttajat vaativat helposti personoitavia tuotteita”, kommentoi Brendan Case, varatoimitusjohtaja, Xerox Engineering Services. ”Kuvittele pelin jälkeen kotiin saapuva urheilufani mukanaan hallilla personoitu kypärä tai kiekko, tai vähittäismyyjä, joka tarjoaa satojen erilaisten tuotteiden personointia.”

Tulostin käyttää Xeroxin kuvanlaatua parantavia algoritmeja, jotka ohjaavat mikroskooppisia, hiustakin ohuempia suuttimia. Musteen tarkka suihkutus alle senttimetrin etäisyydeltä kohteesta mahdollistaa tulostamisen tasaisille, karkeille, hieman kaareville tai porrastetuille pinnoille 300–1 200 dpi:n tarkkuudella. Tulostin voi käsitellä jopa 30 esinettä tunnissa, toivottuun tuotantoon skaalaamalla.

”Todellinen innovaatio on se, että voimme nyt tulostaa esineisiin, kuten teräksisiin vesipulloihin, useita viivoja ilman asetuksien määrittelyyn kuluvaa erillistä aikaa ja kustannuksia, joita analoginen tulostus, kuten fleksipaino tai silkkipaino, vaativat”, totesi Wayne Buchar, pääinsinööri, Xerox Engineering Services. Tulostin tuo tullessaan muitakin kiinnostavia innovaatiota: 

  • Mustepatruunat ovat yhteensopivia lähes kaikkien mustetuotteiden kanssa, mukaan lukien liuotin-, vesi- ja UV-musteet. Niitä voidaan käyttää jopa 140°C lämpötilassa, mikä mahdollistaa tulostuksen tiukoilla vaatimuksilla varustetuilla erikoismusteilla.
  • Innovatiivisessa muotoilussa on huomioitu joustavat pidikkeet, jotka mahdollistavat painettavien esineiden vaivattoman vaihtamisen.
  • Xeroxin ohjelmistot varmistavat esineiden tarkan mallinnuksen ja luokkansa parhaan värikalibroinnin.

Uusi tulostin mahdollistaa uusia kasvumahdollisuuksia useille eri aloille:

  • Vähittäiskauppa: vähittäiskaupan alalla kivijalkakaupat käyvät kovaa taistelua verkkokauppojen kanssa. Helppokäyttöisen tulostimen toimintaa on viihdyttävä katsella ja tulostusjälki on helposti muokattavissa jokaisen asiakkaan tarpeisiin, jolloin myymälät voivat tarjota edullisia palveluita jopa yksittäisiä esineitä tulostettaessa.
  • Tulostus: keskitetyt tulostuspalveluiden tarjoajat ja jakelijat (kivijalka tai online) sekä useilla eri markkinoilla toimivat yritykset voivat tarjota palveluita tuotteiden personointiin ja kustomointiin.
  • Pakkaus ja valmistus: uusi tulostin vähentää pakkaamismateriaalien kustannuksia huomattavasti, kun tarroja ei enää tarvita. Lisäksi pakkauksia voidaan vastedes kustomoida helposti ja edullisesti. Tulostimen arkkitehtuuri tukee tarvittaessa myös kuljetinlinjastoja.

Saatavuus

Xerox® Direct to Object Inkjet -mustesuihkutulostin on räätälöity ratkaisu, joka rakennetaan tilauksesta. Jokainen tilaus optimoidaan yhdessä asiakkaan kanssa, jotta mukautettu kokoonpano vastaa kunkin asiakkaan järjestelmien asettamia reunaehtoja. Tulostimen lähtöhinta on 145 000 USD.

Xerox® Direct to Object Inkjet -mustesuihkutulostin on esillä Pohjois-Amerikan suurimmilla graafisen alan messuilla, Graph Expo -tapahtumassa, Xeroxin osastolla #1625. Messut järjestetään 25.–28.9. Orlandossa, Floridassa. Tulostin voitti 2016 MUSTE SEE ’EMS -palkinnon Future of Print -sarjassa. MUST SEE ’EMS on vuosittainen kilpailu, jossa palkitaan messujen kiinnostavimpia tuotteita.

Lisätietoja: Lisätietoja: Janne Tilli, maajohtaja, Graphic Communications, Xerox Oy,
janne.tilli(at)xerox.com, puh. 040 586 9210

 

 

Liitetiedostot

Xerox auttaa rakentamaan toimivampaa maailmaa. Hyödynnämme osaamistamme kuvantamisesta, liiketoiminnan prosesseista, analytiikasta, automaatiosta ja käyttäjäkeskeisyydestä ja rakennamme työnkulkuja, jotka edistävät tuottavuutta, tehokkuutta ja mukautuvuutta. Meillä on liiketoimintaa 180 maassa. Yli 140 000 työntekijäämme luovat merkityksellisiä innovaatioita ja tarjoavat liiketoiminnan prosesseihin liittyviä palveluita, tulostuslaitteita, ohjelmistoja sekä ratkaisuja, joista on todellista hyötyä asiakkaillemme – ja heidän asiakkailleen. 26. tammikuuta 2016 Xerox ilmoitti jakaantuvansa kahdeksi itsenäiseksi pörssinoteeratuksi yhtiöksi, jotka ovat palveluliiketoiminnasta vastaava Business Process Outsourcing -yhtiö ja laitevalmistuksesta vastaava Document Technology -yhtiö. Xeroxin arvio on, että jakautuminen saatetaan loppuun vuoden 2016 loppuun mennessä. Lue lisää osoitteessa www.xerox.com.

RSS-syötteen vastaanottamiseksi siirry osoitteeseen: http://news.xerox.com/rss

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja -näkemyksiä:
http://www.linkedin.com/company/xerox
http://twitter.com/xerox
http://simplifywork.blogs.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://www.youtube.com/XeroxCorp

Xerox® and Xerox and Design® are trademarks of Xerox in the United States and/or other countries.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs