Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » VISA EUROPE JA FIA FORMULA E-MESTARUUSSARJA ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

Pilgrim Oy

VISA EUROPE JA FIA FORMULA E-MESTARUUSSARJA ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2015 klo 16:52
Julkaisija: Pilgrim Oy

Visa Europe │Lehdistötiedote

Euroopan johtava maksuteknologiayhtiö Visa Europe on valittu FIA Formula E -mestaruussarjan debyyttikauden 2014/2015 sponsoriksi. Formula E on maailman ensimmäinen täysin sähköllä toimivien kilpa-autojen sarja.

Visa Europesta tulee sopimuksen myötä maksujärjestelmäpalveluiden virallinen tarjoaja seuraavissa osakilpailuissa: Monaco ePrix 9. toukokuuta, DHL Berliini ePrix 23. toukokuuta ja Lontoo ePrix 27.–28. kesäkuuta.

Visa Europen myynti- ja markkinointijohtaja Mark Antipof ja Formula E -sarjan toimitusjohtaja Alejandro Agag julkistivat yhteistyökumppanuuden perjantaina 9.5.2015. Välittömästi käynnistynyt yhteistyö luo Visalle erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa Formula E -sarjan kannattajia sosiaalisen ja digitaalisen median kanavissa sekä perinteisen markkinoinnin keinoin.

“Olemme todella innoissamme yhteistyöstä, joka on kahden innovatiivisen brändin täydellinen yhdistelmä. Visa Europen visio on johtaa innovaatiota koko Euroopassa ja tehdä maksamisesta yksinkertaisempaa, älykkäämpää ja entistä turvallisempaa. Formula E -sarjan kunnianhimoinen tavoite taas on mullistaa sähköautojen kilpa-autoilua ja moottorien kehitystä. Yhteistyö tukee molempien osapuolten tulevaisuuden tavoitteita.” Mark Antipof kommentoi.

“Yhteistyöllä pyrimme tuomaan fanit Formula E -kilpasarjan keskiöön. Lähitulevaisuudessa julkaisemme lisää tietoa jännittävistä tapahtumista, jotka seuraavien viikkojen ajan kulminoituvat Lontoon ePrix -kilpailuun.”

“Formula E -sarjan tavoitteena on edistää sähköautojen tulevaisuutta, puhua puhtaan energian puolesta sekä tukea kestävää kehitystä. Visa Europe panostaa voimakkaasti innovaatioon, heillä on alan laaja osaaminen ja suuri kohdeyleisö mikä tukee yhteisten päämäärien saavuttamista.” lisää Alejandro Agag, Formula E -sarjan toimitusjohtaja.

Formula E on uusi mestaruussarja, joka jatkuu kesäkuun 2015 loppuun. Sarja on maailman ensimmäinen kilpasarja, joka on tarkoitettu täysin sähköllä toimiville kilpa-autoille. Sarjassa kilpailee kymmenen tallia, kilpa-autojen nopeudet yltävät 225 km/h ja kisat toteutetaan kymmenessä suurkaupungissa (mm. Monacossa, Berliinissä sekä Lontoossa). Jokaisella tallilla on kaksi kuljettajaa ja kilpa-ajot ajetaan uusilla kaupunkiradoilla, tämä tekee sarjasta uniikin ja jännittävän,  ja puhuttele uutta moottoriurheilun kannattajasukupolvea.

Toimituksille:

Lisätietoa: www.visaeurope.com / www.fiaformulae.com
Korkearesoluutiokuvia: www.fiaformulae.com/media tai: FIA Formula E Viestintä media@fiaformulae.com Lehdistösuhteet, Zurich, puh: +41 (0) 58 888 8888.

Lisätietoja: Olli Ollila
Lehdistötiedustelut, Visa Europe
Pilgrim Oy
Tel: 040 5897754
olli.ollila@pilgrim.fi

Vesa Tukonen
Visa Europe
Tel: 040 514 1424
tukonenv@visa.com
kotisivu: www.visa.fi
Twitter:@VisaEuropeNews

Liitetiedostot

Visa Europe 

Visa Europe on maksuteknologiayhtiö, jonka omistavat eurooppalaiset pankit ja maksupalveluyhtiöt 37 maassa. Visa Europe on maksamisen teknisen kehityksen keskiössä tarjoten asiakkailleen palveluita, joilla miljoonat eurooppalaiset kuluttajat, yritykset ja julkishallinnon toimijat voivat tehdä elektronisia maksusuorituksia. Sen omistajat vastaavat korttien liikkeellelaskemisesta ja käyttöpaikkaverkon kehittämisestä sekä päättävät kortinhaltijoiden ja kaupan toimijoiden maksamista palkkioista.

Visa Europe on Euroopan suurin maksutapahtumien välittäjä,  se prosessoi yhteensä yli 16 miljardia tapahtumaa vuosittain – huippuhetkinä jopa 1 627 maksutapahtumaa sekunnissa. Euroopassa on yli 515 miljoonaa Visa-korttia. Jokaisesta Euroopassa kulutetusta 6 eurosta 1 euro on maksettu Visa-kortilla. Visa -korttien kokonaiskäyttövolyymi on yli 2 biljoonaa euroa, josta korttimaksujen määrä oli yhteensä 1,5 biljoonaa euroa.

Vuodesta 2004 lähtien Visa Europe on toiminut itsenäisenä, Visa Inc:stä riippumattomana yrityksenä.  Yhtiö on rekisteröity Isossa Britanniassa ja sillä on eksklusiivinen, peruuttamaton ja ikuinen Visa –tuotemerkin käyttöoikeus Euroopassa.  Yhtiöt toimivat yhteistyössä tarjoten mailmanlaajuisia Visa -maksupalveluja yli 200 maassa.

Lisätietoja: www.visaeurope.com ja @VisaEuropeNew

FIA Formula E mestaruussarjan taustaa:

Formula E on uusi FIA mestaruussarja, jossa kilpailevat Formula-autot ovat puhtaasti sähköllä toimivia. Sarja edustaa moottoriurheilun seuraavien vuosikymmenien tulevaisuudennäkymää ja toimii viitekehyksenä sähköautojen tutkimukselle ja kehitykselle. Sarjalla halutaan herätellä laajempaa sähköautoihin kohdistuvaa kiinnostusta sekä tukea kestävää kehitystä. Mestaruussarja, joka sai alkunsa syyskuussa vuonna 2014, jatkuu nyt kymmenessä maailman suurkaupungissa – mm. Lontoossa, Pekingissä sekä Miamissa, joissa kilpa-ajot ajetaan näiden suurkaupunkien ikonisten maisemien ja maamerkkien välittömässä läheisyydessä. Avajaiskauden ajan kymmenen joukkuetta, jolla jokaisella kaksi omaa kuljettajaa, kilpailevat keskenään jännittävässä ja uudenlaisessa sarjassa, jonka uskotaan puhuttelevan moottoriurheilun uutta kannattajasukupolvea. Koska sarja on avoin mestaruussarja, se tarjoaa samalla autojen valmistajille ja suunnittelijoille mahdollisuuden esitellä uusia sähköenergiaan liittyviä innovaatioita moottoriurheilun merkeissä ja tilaisuuden suunnitella autoja jotka täyttävät FIA:n tekniset vaatimukset.

Formula E:

Twitter:twitter.com/FIAformulaE(@FIAformulaE)#DrivetheFuture
Facebook:facebook/fiaformulae
Youtube:youtube/fiaformulae
Kotisivu: www.fiaformulae.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs