Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Valtorin toimitusjohtajan ensisijainen virkapaikka on Jyväskylässä

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtorin toimitusjohtajan ensisijainen virkapaikka on Jyväskylässä

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2016 klo 14:29
Julkaisija: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin päätoimipaikka on valtiovarainministeriön päätöksen 17.12.2013 mukaisesti edelleen Jyväskylä. Valtorin toimitusjohtajan valmisteilla olevaa nimitysasiakirjaa täsmennetään siten, että hänen ensisijainen virkapaikkansa on Jyväskylä. Tämän lisäksi Valtorin toimitusjohtajan toissijaiseksi virkapaikaksi määrätään Helsinki.
 
Toimitusjohtajan työn fokus tulee olemaan Valtorin johtoryhmätyöskentelyn kehittämisessä, asiakassuhteiden hoitamisessa ja toiminnan laadun vakiinnuttamisessa hyvälle tasolle.
 
Toimitusjohtajan valinta tehtiin Valtorin hallituksen kokouksessa 2.5.2016 ja nimitysasiakirjojen valmistelu on parhaillaan työn alla.

Lisätietoja

Valtorin hallituksen puheenjohtaja Pekka Ruuhonen, p. 029 512 000, pekka.ruuhonen[at]vero.fi

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ict-palvelut koko valtionhallinnolle. Valtori huolehtii keskitetysti, asiakkaiden tarpeiden pohjalta tarjoamiensa ict-ratkaisujen hankinnasta, toimivuudesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Näin valtionhallinnon organisaatiot voivat keskittyä omaan perustoimintansa ja siihen liittyvän tietotekniikan kehittämiseen.

Valtion tieto- ja viestintätekniikkapalveluiden järjestämistä koskevan lain perusteella Valtoriin siirretään noin 80 valtionhallinnon viraston ja laitoksen toimialariippumattomat ict-tehtävät vuosien 2014–2016 aikana. Siirtojen valmistuttua Valtorissa arvioidaan työskentelevän noin 1000 ict-ammattilaista. Valtorin vastuulle siirtyy noin 30–35  prosentin osuus valtionhallinnon ict-kuluista. Lisätietoja: www.valtori.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs