Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin vakinainen johto nimitetty

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin vakinainen johto nimitetty

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2014 klo 16:17
Julkaisija: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin hallitus on tänään nimittänyt vakinaisiin johdon tehtäviin 1.1.2015 alkaen seuraavat henkilöt:

  • Asiakaspalvelujohtaja: Jukka Rautanen
  • Hankintajohtaja: Mikko Vuorikoski
  • Henkilöstöjohtaja: Kimmo Suopajärvi
  • Kehitys- ja laatujohtaja: Sari-Anne Hannula
  • Talous- ja hallintojohtaja: Tiina Pulli
  • Toimintosiirtojen hankejohtaja (Määräaikainen 31.12.2015 saakka): Marjut Siintola
  • Tuotantojohtaja: Seppo Mellas
  • Sisäinen tarkastaja: Kimmo Holtinkoski

”Saimme avoimiin johdon tehtäviin runsaasti hyviä hakemuksia, mikä osoittaa, että Valtori on kiinnostava työpaikka. Uskon, että nyt valitun johtotiimin johdolla, koko Valtorin ammattitaitoisen henkilöstön osaamisella ja hyvällä yhteistyöllä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa saavutamme tänään hyväksytyssä Valtorin toimintastrategiassa asetetut tavoitteet”, toteaa Valtorin toimitusjohtaja Kari Pessi.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Toimitusjohtaja Kari Pessi
p. 040 770 9689,
etunimi.sukunimi[at]valtori.fi

Liitetiedostot

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ict-palvelut koko valtionhallinnolle. Valtori huolehtii keskitetysti, asiakkaiden tarpeiden pohjalta tarjoamiensa ict-ratkaisujen hankinnasta, toimivuudesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Näin valtionhallinnon organisaatiot voivat keskittyä omaan perustoimintansa ja siihen liittyvän tietotekniikan kehittämiseen.

Valtion tieto- ja viestintätekniikkapalveluiden järjestämistä koskevan lain perusteella Valtoriin siirretään noin 80 valtionhallinnon viraston ja laitoksen toimialariippumattomat ict-tehtävät vuosien 2014–2015 aikana. Vuoden 2015 lopussa Valtorissa arvioidaan työskentelevän yli 1000 ict-ammattilaista. Valtorin vastuulle siirtyy noin 30–35  prosentin osuus valtionhallinnon ict-kuluista.

Lisätietoa Valtorista löytyy osoitteesta www.valtori.fi.

 

Tieto on Pohjoismaiden suurin tietotekniikkapalveluyritys, joka tarjoaa täyden elinkaaren IT-palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille ja tuotekehityspalveluita viestintäteknologian ja sulautettujen järjestelmien alueella. Yhtiön tuotekehitysliiketoiminta ja toimituskeskukset toimivat maailmanlaajuisesti. Tieto on sitoutunut kehittämään yrityksiä ja yhteiskuntaa tietotekniikan ja vahvan toimiala- ja asiakasymmärryksen avulla, sekä auttaa asiakkaitaan löytämään uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan muutoksessa. Me Tiedossa uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja työmme tuloksiin.

Tieto on perustettu vuonna 1968, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 14 000 ammattilaista yli 20 maassa. Tiedon liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa. Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX:ssä Helsingissä ja Tukholmassa. Lisätietoja osoitteessa www.tieto.fi.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs