Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Uusilla työnkulun ratkaisuilla automaatiota ja helpotusta vakuutusalan ja HR-osastoiden paperitöihin ja raskaisiin työvaiheisiin

Xerox Oy

Uusilla työnkulun ratkaisuilla automaatiota ja helpotusta vakuutusalan ja HR-osastoiden paperitöihin ja raskaisiin työvaiheisiin

Tiedote.
Julkaistu: 21.12.2015 klo 15:11
Julkaisija: Xerox Oy

Vakuutusalaa ja henkilöstöosastoja yhdistää ainakin yksi asia; molemmat ovat tietokannoiltaan äärimmäisen raskaita ympäristöjä, joihin kuuluu lukuisia aikaa vieviä manuaalisia työvaiheita.

Xerox on julkaissut ratkaisuja näiden prosessien automaatioon ja yksinkertaistamiseen. Vakuutusyhtiöille tämä tarkoittaa nopeampia korvausaikoja ja uusien asiakkuuksien käsittelyjä. HR-osastot voivat nopeuttaa henkilöstöön liittyvien paperitöiden ja tietojen hallinnointia. 

"Uudet lisäykset palvelutarjonnassamme ovat esimerkkejä siitä, kuinka mahdollistamme yrityksille entistä helpomman tavan palvella asiakkaita Xeroxin automaatioon ja työnkulun osaamiseen tukeutuen", kertoi Mike Feldman, johtaja, Large Enterprise Operations, Xerox. "Autamme yhtiöitä poistamaan vanhanaikaisia, tehottomia dokumentinhallintajärjestelmiä, jotka useimmiten ovat pohjimmainen syy asiakas- ja henkilöstötyytymättömyyteen."

Vakuutustoimialan toiminnan parantamista
Vakuutusalalla kasvu voi tyrehtyä henkilöstökuluihin, asiakastyytymättömyyteen ja säädöksiin liittyviin seikkoihin, joita voi esiintyä tehottoman työnkulun ja manuaalisen korvauskäsittelyn rinnalla.

Xeroxin Workflow Automation Solution for New Business Processing tekee merkintätakuisiin liittyvien prosessien käsittelystä helpompaa järjestämällä kaikki liiketoiminta- ja asiakastiedot yhteen hakemukseen, säästäen työntekijältä esim. korvaushakemuksiin liittyvien tietojen tarkistamiseen kuluvaa aikaa viikkotasolla tunteja. Myös asiakastiedustelut voidaan ratkaista heti ensimmäisellä yhteydenotolla – tämä parantaa asiakastyytyväisyyttä ja mahdollistaa vapautuvien henkilöstöresurssien ohjaamisen muihin arvoa tuottaviin tehtäviin.

Mikäli vakuutuskäsittelijällä on suora yhteys tietokantaan ja dokumenttien vaihtoon yrityksen ja potentiaalisen asiakkaan välillä, lisättävät prosessit ovat huomattavasti nopeampia toteuttaa.

Xeroxin Workflow Automation Solution for Claims Processing integroituu yleisien korvauskäsittelyjärjestelmien, kuten LifePron sekä paikallisen AS400 mainframe -järjestelmän kanssa. Tämä mahdollistaa yrityksille kaikkien korvaushakemusten tallennuksen keskitetysti. Sen ansiosta vakuutustarkastajat pääsevät dokumentteihin käsiksi myös etänä.

Xerox-ratkaisu integroituu myös talousjärjestelmiin maksuaikataulujen hallinnoimiseksi, mahdollistaen paremman vapautuvien rahavirtojen valvonnan.

Yksinkertaisempaa henkilöstöhallintoa
Xeroxin Workflow Automation Solution for File Management tarjoaa HR-henkilöstölle alustan, johon henkilöstötietoja voi tallentaa digitaalisessa muodossa ja niitä voi tarkastella välittömästi, oli kyse sitten sähköpostitse lähetetyistä, skannatuista tai faksatuista dokumenteista. Ratkaisu huomauttaa myös puutteellisesta sisällöstä jokaisen työntekijätiedoston sisällä ja lähettää automaattisesti pyynnön tietojen päivittämiseksi.

Xeroxin Workflow Automation Solution for Policies and Procedures Administration luo, jakelee sähköisesti ja jäljittää tietoja työntekijän tekemistä tehtävistä, jotka liittyvät yrityksen toimintatapoihin ja käytäntöihin. Ratkaisu vähentää aikaa vieviä manuaalisia prosesseja, kun uusia työntekijöitä otetaan mukaan osaksi organisaatiota.

Saatavuus
Toimialakohtaiset ja eri toimialaloja koskevat Xeroxin työnkulun automaatioratkaisut ovat tällä hetkellä saatavissa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. 

Lisätietoja:
Tove Zilliacus, myyntijohtaja, Large Enterprise Operations (LEO), Xerox Oy, tove.zilliacus(at)xerox.com, puh. 040 586 9062

Xerox auttaa rakentamaan toimivampaa maailmaa. Hyödynnämme osaamistamme kuvantamisesta, liiketoiminnan prosesseista, analytiikasta, automaatiosta ja käyttäjäkeskeisyydestä ja rakennamme työnkulkuja, jotka edistävät tuottavuutta, tehokkuutta ja mukautuvuutta. Meillä on liiketoimintaa 180 maassa. Yli 130 000 työntekijäämme luovat merkityksellisiä innovaatioita ja tarjoavat liiketoiminnan prosesseihin liittyviä palveluita, tulostuslaitteita, ohjelmistoja sekä ratkaisuja, joista on todellista hyötyä asiakkaillemme – ja heidän asiakkailleen. Lue lisää osoitteessa www.xerox.com.

RSS-syötteen vastaanottamiseksi siirry osoitteeseen: http://news.xerox.com/rss 

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja -näkemyksiä:
http://www.linkedin.com/company/xerox
http://twitter.com/xerox
http://simplifywork.blogs.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://www.youtube.com/XeroxCorp 

Xerox®, Xerox and Design® are trademarks of Xerox in the United States and/or other countries.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs