Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Uusi palvelu Elisalta: asiakkuustietoja hyödyntävä ratkaisu lisää myyntiä

Uusi palvelu Elisalta: asiakkuustietoja hyödyntävä ratkaisu lisää myyntiä

Julkaistu: 08.12.2008 klo 13:02
Julkaisija:

Elisa on julkistanut yrityksille ketterän palvelun asiakkuustietojen hallintaan ja hyödyntämiseen läpi koko organisaation. Myyvä Asiakaspalvelu -ratkaisun lähtökohtana on, että asiakkaista jatkuvasti kertyvä tieto siirtyy reaaliaikaisesti asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin käyttöön.

Lehdistötiedote 8.12.2008

Elisa on julkistanut yrityksille ketterän palvelun asiakkuustietojen hallintaan ja hyödyntämiseen läpi koko organisaation. Myyvä Asiakaspalvelu -ratkaisun lähtökohtana on, että asiakkaista jatkuvasti kertyvä tieto siirtyy reaaliaikaisesti asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin käyttöön. Elisa tarjoaa asiakassuhteen hoitoa helpottavan ja myyntiä vauhdittavan ratkaisun palveluna kiinteään kuukausihintaan.

Asiakaspalvelusta on tullut yrityksille tärkeä kilpailu- ja erottautumiskeino. Myyvässä Asiakaspalvelussa asiakkaan tiedot ovat käytettävissä ja päivitettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Esimerkiksi puhelut ja sähköpostit tallentuvat palveluun ilman, että tietoja tarvitsee manuaalisesti syöttää järjestelmään. Johtamisen tueksi saadaan tietoa kontakteista, yhteydenottotavoista ja odotusajoista. Asiakkuustietojen hallintaan voidaan tarvittaessa liittää kattava, monikanavainen viestintäratkaisu (Contact Center), jolloin asiakastieto tukee viestintää eri yhteydenottokanavissa.

Myyvä Asiakaspalvelu sopii erityisesti organisaatioille, joilla on paljon kontaktivirtaa. Pk-yrityksille palvelu antaa mahdollisuuden kehittää ja automatisoida asiakastiedon keruuta ja hallintaa kustannustehokkaasti. Yritys voi ottaa ratkaisun käyttöönsä SaaS-palveluna (Software as a Service) ilman pitkää käyttöönottoprojektia tai laiteinvestointeja.

- Asiakkaista kerättävä tieto jää arvottomaksi, jos se ei ole käytettävissä asiakaskohtaamisissa laaja-alaisesti, myös liikkuvassa työssä, sanoo osastojohtaja Tomi Pättö Elisalta. - Elisan kehittämä palvelu on täysin uudenlainen tapa hyödyntää ja hallita asiakkuustietoja reaaliaikaisesti. Palvelun nopea käyttöönotto on ketterä ja kustannustehokas vaihtoehto raskaille IT-projekteille.

Elisa tekee yhteistyötä kumppaneidensa ja Suomen johtavien toimijoiden Microsoftin, AtBusinessin, CodeBakersin sekä CSI Helsingin kanssa.

- Me Microsoftilla näemme palveluna hankittavat ohjelmistot strategisesti tärkeänä kasvualueena. Yhä useammin palvelumallina hankittava asiakkuudenhallinta koetaan kiinnostavana vaihtoehtona. Elisa on edelläkävijä tässä uudessa, asiakkaille helpossa mallissa, johon panostamme yhdessä voimakkaasti, toteaa Iikka Lindroos, Yritysratkaisut -yksikön johtaja Microsoftilta.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, osastojohtaja Tomi Pättö puh. 050 550 5445, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Microsoft Oy, Yritysratkaisut -yksikön johtaja Iikka Lindroos, puh. 050 344 4934, etunimi.sukunimi@microsoft.com

 

Elisa Oyj on johtava suomalainen viestintäpalveluyritys, joka mahdollistaa nopean, tehokkaan ja turvallisen viestinnän. Elisa tarjoaa henkilö- ja yritysasiakkailleen sekä julkisille yhteisöille puhe- ja tietoliikennepalvelut, asiakaskohtaiset viestintäpalveluratkaisut ja verkko-operaattoripalvelut. Helsingin pörssissä noteeratun Elisa Oyj:n liikevaihto vuonna 2007 oli 1,57 miljardia euroa ja yhtiön palveluksessa on noin 2 900 ammattilaista. Elisalla on Suomessa lähes 2,5 miljoonaa ja Virossa yli 340 000 matkapuhelinasiakasta. Suomessa Elisa on laajakaistan markkinajohtaja, jonka noin 1,3 miljoonasta kiinteän verkon liittymästä noin 520 000 on laajakaistaliittymiä. Elisan tuotemerkkejä Suomessa ovat Elisa, Saunalahti ja Kolumbus. Kansainvälisiä palveluita Elisa tarjoaa yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. www.elisa.fi

Microsoft Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 88 000 työntekijää yhteensä 102 maassa. Tilivuonna 2008 Microsoftin liikevaihto oli 60,42 miljardia dollaria.

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs