Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Uusi Elfa Distrelec -verkkokauppa ja -jakelukeskus tuovat suomalaisten asiakkaiden saataville 50 000 uutta elektroniikkatuotetta

Pilgrim Oy

Uusi Elfa Distrelec -verkkokauppa ja -jakelukeskus tuovat suomalaisten asiakkaiden saataville 50 000 uutta elektroniikkatuotetta

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2015 klo 12:04
Julkaisija: Pilgrim Oy

Jakelukeskuksen tuotevarasto kasvoi 100 prosenttia

2. marraskuuta 2015 Distrelec Group on avannut uuden pääjakelukeskuksen Hollantiin ´s-Hertogenboschiin voidakseen palvella suomalaisia asiakkaitaan entistä paremmin.

Pääjakelukeskuksen avaaminen tukee Elfa Distrelecin tavoitetta tarjota asiakkailleen entistä kattavampi tuotevalikoima parhaalla ja nopeimmalla mahdollisella tavalla. Jakelukeskuksen tuotevarasto on nyt kaksinkertainen ja tämän lisäksi Elfa Distrelec on kasvattanut valikoimaansa 50 000:lla uudella tuotteella. Näiden tuotteiden tilaus uudistetusta verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa. Verkkokaupan valikoiman selailu on helppoa, sillä tuotteita voi tarkastella hakusivuilla tuoteperheittäin tai tuotteiden  teknisten ominaisuuksien perusteella. Lisäksi useat tuotekategorioiden sekä hakutulosten suodattimet tekevät oikean tuotteen löytämisestä helpompaa kuin koskaan ennen.

Elfa Distrelecin suomalainen verkkokauppa www.elfadistrelec.fi on täysin uudistettu paremman palvelun ja kattavamman tuotevalikoiman tarjoamiseksi. Useat suodatinvaihtoehdot niin tuotekategorioille kuin hakutuloksillekin, sekä tuotteiden vertailu tekevät päätöksenteon yksinkertaisemmaksi kuin aiemmin. Mahdollisiin kysymyksiin saa vastauksia ilmaisesta teknisestä asiakastuesta, joka auttaa, antaa suosituksia ja opastaa. Verkkokaupan uusien ja kehittyneiden ominaisuuksien myötä ostokokemus on aiempaa parempi, mikä johtaa korkeampaan asiakastyytyväisyyteen ja kannattavuuteen.

Uudistetusta suomenkielisestä verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaille Elfa Distrelecin puoliautomaattisen pääjakelukeskuksen hyllyiltä. Pääjakelukeskuksesta lähetetään päivittäin 18 000 samana päivänä tilattua tuotetta. Jakelukeskus on yli kolmen jalkapallokentän kokoinen, mikä mahdollistaa sen, että Elfa Distrelec voi jatkuvasti lisätä tuotekatalogiinsa uusia tuotteita.

“Asiakkaidemme palveleminen, heidän tarpeisiinsa vastaaminen nopeimmalla ja luotettavimmalla tavalla sekä laajemman tuotevalikoiman tarjoaminen ovat liiketoimintamme ydin. Verkkokauppamme valikoiman selailu on nyt helppoa ja siellä on useita hakuasetusvaihtoehtoja”, kertoo Distrelec Group Inc:n toimitusjohtaja Neil Harrison. “Erilaiset suodattimet, työkalut, luokittelut sekä tuotteiden vertailumahdollisuus ovat nyt osa ostokokemusta, kuten myös reaaliaikainen tekninen tuki, mikä opastaa asiakkaita valitsemaan oikean tuotteen”.

Lisätietoa: www.elfadistrelec.fi

Elfa Distrelec Contact Finland
Elfa Distrelec Oy
Pitäjänmäentie 14
00380 Helsinki
Phone +358 9 560 500
Fax +358 9 560 50 100
www.elfadistrelec.fi
tilaukset@elfa.se

Distrelec Media contact
Distrelec Group Inc.
Marketing Communications - Johanna Walser
Grabenstrasse 6
CH-8606 Nänikon
T: +41 44 944 98 74
E-Mail: johanna.walser@distrelec.com
www.distrelec.com

 

Elfa Distrelec

Vuonna 2008 perustettu Elfa Distrelec on osa Distrelec Group:ia, yhtä johtavista elektroniikka-, automaatio- ja mittauslaitteiden sekä tietotekniikan ja it-tarvikkeiden verkkojakelijoista. Tytäryhtiöt mukaan lukien, konserni on edustettuna 13:ssa eri maassa, ja tarjoaa asiakkailleen nopeaa ja luotettavaa palvelua koko Euroopan laajuisesti. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Nänikonissa, Sveitsissä. Elfa Distrelec on osa Datwyler Group:ia, joka on listattu Sveitsin pörssiin.

Lisätietoa verkkosivuillamme: www.distrelec.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs