Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » TIEDOTE: Zeeland ulkoistaa hosting-palvelut Nebulalle

Nebula

TIEDOTE: Zeeland ulkoistaa hosting-palvelut Nebulalle

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2015 klo 11:00
Julkaisija: Nebula

Markkinoinnin palveluyritys Zeeland ulkoistaa palvelinliiketoimintansa ICT-yritys Nebulalle. Ulkoistuksen myötä Zeelandin hosting-asiakkaat siirtyvät suoraan Nebulan asiakkaiksi. Zeeland jatkaa normaalisti asiakkaidensa verkkopalveluiden kehitystä ja ylläpitoa.

Nebulalle siirtyy kaiken kaikkiaan noin 70 Zeelandin hosting-palveluiden piirissä ollutta asiakasta kuten esimerkiksi Algol Pharma, Machinery ja Perniön Liha. Ulkoistuksesta huolimatta yritysten verkkopalveluiden kehittäminen pysyy jatkossakin Zeelandilla. Tavoitteena on tarjota hosting-asiakkaille jatkossa entistä monipuolisempi palvelukokemus.

–Nyt toteutuneen kaupan myötä asiakkaat saavat jatkossa entistä kattavamman palveluvalikoiman käyttöönsä. Palvelinkapasiteetin ohella voimme tarjota heille myös esimerkiksi monipuolisia pilvipalveluita avaimet käteen -periaatteella, kertoo Nebulan toimitusjohtaja Pekka Eloholma.

Zeelandilla toteutunut ulkoistus nähdään mahdollisuutena tarjota asiakkaille entistä parempaa asiakaspalvelua.

– Zeelandin hosting-palveluiden ulkoistuksen myötä jo ennestään hyvä yhteistyömme Nebulan kanssa tiivistyy merkittävästi. Jatkossa asiakkaamme saavat edelleen erinomaista osaamista ja palvelua verkkopalveluidensa kehittämiseen Zeelandilta ja toisaalta Nebulan osaaminen ja palvelut takaa palveluiden jatkuvan saatavuuden ja turvallisuuden”, kertoo Zeelandin toimitusjohtaja Tuomas Airisto.

Toteutuneella ulkoistuksella ei ole henkilöstövaikutuksia.

Lisätietoja:

Tuomas Airisto, toimitusjohtaja, Zeeland, puh. 040 566 1331, tuomas.airisto(at)zeeland.fi

Pekka Eloholma, toimitusjohtaja, Nebula Oy, puh.  050 555 5590, pekka.eloholma(at)nebula.fi

Nebula Oy

Nebula on kotimainen ICT-palveluyritys, jonka runsas ja innovatiivinen tarjonta on valjastettu tehostamaan ja tuomaan uusia mahdollisuuksia asiakkaiden liiketoimintaan. Asiakkaiden tarpeisiin vastaavat, joustavat ja luotettavat ratkaisut ovat Nebulan korkean asiakastyytyväisyyden tae. Yrityksen palveluksessa on 120 alan ammattilaista. Vuonna 1997 perustetun, vakavaraisen ja voimakkaasti kasvavan yrityksen liikevaihto on 27 milj. euroa (2013). www.nebula.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs