Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » TIEDOTE: Nebula vie Messukeskuksen pilveen

Nebula

TIEDOTE: Nebula vie Messukeskuksen pilveen

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2015 klo 08:00
Julkaisija: Nebula

Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus Messukeskus ja ICT-palveluyritys Nebula ovat allekirjoittaneet merkittävän pilvipalveluita koskevan sopimuksen.  Nebula on sopimuksen myötä kiinteästi mukana Messukeskuksen digitaalisten palveluiden rakentamisessa.

 Kyseessä on kokonaisvaltainen palvelusopimus, jossa Nebula vastaa Messukeskuksen uuden verkkopalvelun infrastruktuurin suunnittelusta, käyttöönotosta ja tuesta.  

– Olemme luonnollisesti innoissamme saadessamme olla mukana kehittämässä Messukeskuksen digitaalisia palveluita entistä asiakaslähtöisimmiksi. Nyt solmittu sopimus osoittaa, että toimintatavallemme ja erityisesti pilvipalveluillemme on olemassa kasvava kysyntä, kertoo Nebulan toimitusjohtaja Pekka Eloholma.   

Messukeskuksella digitaalisten palveluiden kehittäminen nähdään merkittävänä kilpailuetuna. 

– Keskitymme seuraavien kahden vuoden aikana parantamaan digitaalisia palvelujamme. Rakenteilla on täysin uusi asiointipalvelu eMessukeskus, joka tulee helpottamaan messu- ja kokousasiakkaiden osallistumista merkittävästi, kertoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Digitaaliset palvelut nivoutuvat jatkossa saumattomasti Messukeskuksen muihin palveluihin.

– Tulemme myös tarjoamaan kävijöillemme kiinnostavia sisältöjä entistä enemmän verkossa ja mobiilisti. Kaiken perustana ovat edelleen tulokselliset kohtaamiset, joilla haluamme jatkossakin nostattaa asiakkaidemme liiketoimintaa, Vepsäläinen summaa.

 

Lisätietoja:

Pekka Eloholma, toimitusjohtaja, Nebula Oy, puh.  050 555 5590, pekka.eloholma@nebula.fi  

Maria Mrouen, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Suomen Messut Osuuskunta, puh. 050 393 4974. maria.mrouen@messukeskus.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nebula Oy

Nebula on kotimainen ICT-palveluyritys, jonka runsas ja innovatiivinen tarjonta on valjastettu tehostamaan ja tuomaan uusia mahdollisuuksia asiakkaiden liiketoimintaan. Asiakkaiden tarpeisiin vastaavat, joustavat ja luotettavat ratkaisut ovat Nebulan korkean asiakastyytyväisyyden tae. Yrityksen palveluksessa on 130 alan ammattilaista. Vuonna 1997 perustetun, vakavaraisen ja voimakkaasti kasvavan yrityksen liikevaihto on 29 milj. euroa (2014). www.nebula.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs