Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » TIEDOTE: Nebula tuo kasvuohjelman startupeille

Nebula

TIEDOTE: Nebula tuo kasvuohjelman startupeille

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2014 klo 07:00
Julkaisija: Nebula

ICT-palveluritys Nebula lanseeraa nuorille kasvuhakuisille yrityksille suunnatun kiihdytysohjelman. Vuonna 1997 yhden hengen yrityksenä aloittanut ja voimakkaasti kasvanut Nebula haluaa auttaa startupeja ylittämään alkuvaiheen karikot ja käynnistämään liiketoiminnan mahdollisimman nopeasti.

Marraskuussa SLUSH-tapahtumassa lanseerattava kasvuohjelma Nebula Big Opportunity Pack on suunnattu alle 1,5 vuotta toimineille yksityisomistuksessa oleville startup-yrityksille. Ohjelmaan mukaan pääsemisen edellytyksinä ovat uskottava liikeidea ja selkeään kasvuun tähtäävä liiketoimintastrategia.

  – Haluamme auttaa nuoria yrityksiä pääsemään jaloilleen nopeammin ja kasvamaan rivakammin. Entisenä startupina tiedämme, kuinka haastavia aloittavan yrityksen ensimmäiset vuodet ovat. Haluamme olla mukana tukemassa kunnianhimoisia kasvuyrityksiä paitsi teknologialla myös kokemuksellamme, kertoo Nebulan strategiajohtaja Ville Skogberg. 

Nebula Big Opportunity Pack -ohjelmaan mukaan valittavat yritykset saavat muun muassa yhteydet veloituksetta vuoden ajaksi,kapasiteettia Nebulan uudesta Pilvi 9.0 –pilvipalvelusta sekä kattavat tuki- ja arkkitehtuuripalvelut.  Palveluiden lisäksi yritykset saavat tuekseen Nebulan ylemmän johdon konsultointiapua  yritystoiminnan kehittämiseen.

– Olen itse henkilökohtaisesti sparraamassa jokaista mukana olevaa yritystä löytämään parhaita mahdollisia tapoja liiketoiminnan kiihdyttämiseksi. Nebulalla jo sen startup-vaiheesta mukana olleena tämä on kuin palaamista omille juurille. Saan tehdä töitä todellisen intohimoni, kasvuyrittämisen parissa, Skogberg toteaa.

Lisätietoja:

Ville Skogberg, strategiajohtaja, Nebula Oy, puh.  045 679 0003, ville.skogberg@nebula.fi

Liitetiedostot

Nebula Oy

Nebula on kotimainen ICT-palveluyritys, jonka runsas ja innovatiivinen tarjonta on valjastettu tehostamaan ja tuomaan uusia mahdollisuuksia asiakkaiden liiketoimintaan. Asiakkaiden tarpeisiin vastaavat, joustavat ja luotettavat ratkaisut ovat Nebulan korkean asiakastyytyväisyyden tae. Yrityksen palveluksessa on 120 alan ammattilaista. Vuonna 1997 perustetun, vakavaraisen ja voimakkaasti kasvavan yrityksen liikevaihto on 27 milj. euroa (2013). www.nebula.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs