Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Suosittu PrinterOn-tulostussovellus on nyt täysin yhteensopiva Samsungin nopeiden tulostimien ja monitoimilaitteiden kanssa

Samsung Electronics Nordic

Suosittu PrinterOn-tulostussovellus on nyt täysin yhteensopiva Samsungin nopeiden tulostimien ja monitoimilaitteiden kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2015 klo 13:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung tekee turvallisesta mobiilitulostamisesta entistä joustavampaa. Suosittu PrinterOn-sovellus on nyt yhteensopiva Samsungin yritystulostimien ja -monitoimilaitteiden kanssa.

Espoo 24. syyskuuta 2015 – Samsung jatkaa innovointia tietoturvallisen mobiilitulostuksen saralla. Maailmanlaajuisesti suosittu PrinterOn -pilvitulostusratkaisu on nyt yhteensopiva Samsungin vähintään työryhmäkäyttöön yrityksille suunnitellun tulostin- ja monitoimilaitemalliston kanssa. Sovellus on saatavana kolmena eri versiona: Enterprise, Express ja Hosted Edition.

PrinterOn-tuki on integroitu Samsungin tulostimiin ja monitoimilaitteisiin, eikä se vaadi erillisiä lisälaitteita. Palvelun käyttöönotto on helppoa: tulostin tai monitoimilaite rekisteröidään käyttöön PrintOn-ratkaisun kanssa, minkä jälkeen voit tulostaa tietoturvallisesti kaikista toimiston päätelaitteista langattomasti myös sisäverkon ulkopuolelta. 

– Olemme ylpeitä, että voimme tarjota PrinterOn-pilvitulostusratkaisun entistä laajemmalle asiakaskunnalle. PrinterOn-palvelun avulla voimme tarjota asiakkaillemme alan johtavaa liikkuvan käyttäjän tulostusteknologiaa eri päätelaitteille. Ratkaisumme on sekä turvallinen että helppokäyttöinen, toteaa Samsungin Enterprise business -myyntipäällikkö Ossi Luoma.

PrinterOn-ohjelmisto saatavana kolmena versiona:

Enterprise Edition on yksityinen pilvipohjainen mobiilitulostusratkaisu, joka on suunniteltu yrityksille, joissa on useita verkkoja ja tulosmäärät ovat suuria.

Express Edition sopii yrityksille, jotka tulostavat vähemmän. Yksityinen pilvitulostusratkaisu on helppo ottaa käyttöön ja konfiguroida.

Hosted Edition on julkiseen verkkoon suunniteltu pilvitulostusratkaisu, joten se sopii esimerkiksi hotelleihin ja lentokentille. PrinterOn Hosted tarjoaa helppoa ja turvallista mobiilitulostusta sekä vierailijoille että omille työntekijöille.

– Samsung Printing Solutions on saavuttanut uuden virstanpylvään PrinterOn-tuella, jolla voimme tarjota asiakkaillemme maailmanlaajuisesti suositun ja turvallisen mobiilitulostusratkaisun, Luoma jatkaa.

Lisätietoja osoitteessa: www.printeron.com/solutions/technology-partner-solutions/samsung.html

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Ossi Luoma, myyntipäällikkö, enterprise business, ossi.luoma@samsung.com, p. 040 541 4023

Lisätiedot ja testilaitteet: Lasse Pulkkinen, OSG Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630049

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs