Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Suomalaisella integraatioinnovaatiolla nopeutta ja läpinäkyvyyttä ulkoistettuihin palveluihin

Service-Flow

Suomalaisella integraatioinnovaatiolla nopeutta ja läpinäkyvyyttä ulkoistettuihin palveluihin

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2016 klo 10:00
Julkaisija: Service-Flow

Suomalainen Medbit Oy tuottaa ja kehittää terveyden- ja sosiaalihuollon tietotekniikkapalveluita. Medbit kaipasi kontrollia ja parempaa näkyvyyttä palveluntarjoajan toimintaan. Medbitin pääkäyttäjäpalvelusta vastaavan Verco Oy:n konsultti ehdotti Medbitille Service-Flown SaaS-ratkaisuna toimitettavaa integraatiopalvelua.

Aiemmin tukipyynnöt lähetettiin työasematukea hoitavalle IT-palveluntarjoajalle Medbitin omasta ITSM-järjestelmästä sähköpostilla. Samoin IT-palveluntarjoaja lähetti mahdolliset vastaukset Medbitille sähköpostilla. Tämän sähköpostipingiksen tiimellyksessä tukipyyntöjen tiedot jäivät Medbitiltä pimentoon: missä vaiheessa asian hoitaminen oli ja kuka asiaa hoiti.

– Perehdyin SaaS-ratkaisuun ja vakuutuin, että juuri tätä toimintamme kaipaa. Päätös oli helppo tehdä, kun puhuttiin muutaman kuukauden, ei vuosien projektista, kertoo Medbitin kehityspäällikkö Marko Lehto.

Kontrollia ja näkyvyyttä palveluntarjoajan toimintaan

Service-Flown SaaS-ratkaisun ansiosta integraatio toteutettiin kustannustehokkaasti ja palvelu saatiin pikaisesti käyttöön. Vercon konsultti sai integraation teknisen osuuden valmiiksi hyvin nopeasti. Kokonaisuudessaan käyttöönotto kesti vain noin kolme kuukautta sisältäen normaalit testaukset ja usean osapuolen yhteistyön. Perinteiseen integraatioon verrattuna Medbit siis säästi paitsi rahaa, myös aikaa.

–Olemme käyttäneet integraatiopalvelua lokakuusta 2014 alkaen. Puolessatoista vuodessa sen läpi on kulkenut 25 000 tikettiä. Pystymme nyt seuraamaan tarkasti, miten ostamamme palvelu toteutuu. Kun tukipyyntöjen sisältö on molemmilla osapuolilla sama, myös tiedon lisääminen on helpottunut ja nopeutunut. Asiakaskokemus on parantunut, kun tiedot löytyvät sekä meidän että IT-palveluntarjoajan järjestelmästä, sanoo Medbitin kehityspäällikkö Marko Lehto.

 –Lähtökohtamme on ollut yksinkertaistaa erilaisista teknologioista ja prosesseista johtuvaa monimutkaisuutta, jotta asiakkaamme voisivat oikeasti keskittyä olennaisiin asioihin. Tästä syystä olemme hakeneet kumppaneiksemme Vercon kaltaisia asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman filosofian, ja joiden liiketoiminta ei perustu monimutkaisuuteen, vaan aidon lisäarvon tuottamiseen asiakkaille, kertoo Service-Flown toimitusjohtaja Juha Berghäll

Service-Flow Oy

Suomalainen Service-Flow on maailman ensimmäinen palveluintegraatioihin suunniteltu ohjelmistopalvelu (SaaS). Service-Flow Oy toimii Helsingissä ja Lontoossa. Vuonna 2016 yritys hakee kasvua etenkin Iso-Britannian markkinoilta.   Lue tarkemmin Service-Flown SaaS-ratkaisun käyttökokemuksista yhtiön sivuilta www.service-flow.com

Verco Oy

Verco Oy on suomalainen organisaatioiden tukipalveluiden tehostamiseen erikoistunut palveluyritys. Vercon asiakkaita ovat IT-palveluntarjoajat, jotka kaipaavat yksilöllisiä ratkaisuja helpottaakseen omien asiakkaidensa, kuten HR-, laki- ja talousyksiköiden, palvelukokemusta. 

 

Lisätietoja:

Marko Lehto

kehityspäällikkö

Medbit Oy

 +358 50 406 3523

marko.lehto@medbit.fi

www.medbit.fi

 

Juha Berghäll

toimitusjohtaja

Service-Flow Oy

+358 40 589 5121

juha.berghall@service-flow.com

www.service-flow.com

 

Sami Pajula

palvelujohtaja

Verco Oy

+358 10 320 3337

sami.pajula@verco.fi

www.verco.fi

 

 

 

 

Suomalainen Service-Flow on maailman ensimmäinen palveluintegraatioihin suunniteltu ohjelmistopalvelu (SaaS).

Palvelusta tekee ainutlaatuisen sen mahdollistama yksinkertainen ja tehokas tapa, jolla it-palvelujen ostajat ja tarjoajat yhdistävät palveluidenhallintatyökalunsa ja -prosessinsa.

Yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Lontoossa. 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs