Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Soneralta huippunopeat laajakaistayhteydet Mikalo Oy:n asuntoihin

Soneralta huippunopeat laajakaistayhteydet Mikalo Oy:n asuntoihin

Julkaistu: 21.04.2009 klo 14:30
Julkaisija:

TeliaSonera Finland Oyj ja Mikalo Oy ovat sopineet Mikkelissä sijaitsevien Mikalo Oy:n asuinkiinteistöjen varustamisesta huippunopeat laajakaistaliittymät mahdollistavilla valokuituyhteyksillä. Sopimus kattaa noin 2700 asuntoa, joiden asukkaat saavat laajakaistan käyttöön 30.9.2009 mennessä.

TeliaSonera Finland Oyj ja Mikalo Oy ovat sopineet Mikkelissä sijaitsevien Mikalo Oy:n asuinkiinteistöjen varustamisesta huippunopeat laajakaistaliittymät mahdollistavilla valokuituyhteyksillä. Sopimus kattaa noin 2700 asuntoa, joiden asukkaat saavat laajakaistan käyttöön 30.9.2009 mennessä. Sonera kytkee ensimmäiset yhteydet kesäkuun aikana.
Sonera on aktiivinen suomalaisen tietoyhteiskunnan rakentaja, joka edistää toimillaan valtion tavoitetta mahdollisimman nopeiden laajakaistayhteyksien tarjoamiseksi kaikille suomalaisille. Nyt Mikkelissä toteutettavat kiinteistösopimukset ovat esimerkki kustannustehokkaasta laajakaistarakentamisesta. Kun Sonera kytkee kaikki Mikalon kiinteistöt valokuituverkkoonsa kerralla, säästetään merkittävästi rakennuskustannuksia ja ympäristöä verrattuna tilanteeseen, jossa liittymät rakennetaan ja kytketään yksi kerrallaan.

Mikalo tarjoaa asukkailleen edistykselliset Sonera Laajakaista Extra liittymät siten, että yhden megabitin perusnopeus sisältyy huoneistojen vuokraan. Lisäksi asukkaat voivat tilata Soneralta käyttöönsä lisäpalveluita ja kasvattaa nopeutta aina 24 megabittiin asti huomattavasti normaalia kodin laajakaistaa edullisemmin.

”Tällä ratkaisulla varmistamme kiinteistöihimme valokuituyhteydet ja asukkaillemme huippunopeiden laajakaistayhteyksien sekä erilaisten lisäpalveluiden saamisen vaivattomasti”, Mikalo Oy:n toimitusjohtaja Veli-Pekka Sinkko sanoo. ”Soneran valokuituratkaisu parantaa asuntojemme varustelutasoa ja vetovoimaa. Luonnollisesti valintaamme vaikuttivat myös tuotteen pitkäikäisyys ja kustannustehokkuus sekä yhtiöillemme että asukkaillemme”, Veli-Pekka Sinkko toteaa.

”Nopeiden laajakaistaratkaisujen kysyntä kasvaa vauhdilla erilaisten laajakaistan kautta käytettävien valokuva-, video- ja musiikkipalveluiden lisääntyessä. Tiedostojen lataamisessa nopea ja toimintavarma yhteys on valttia. Kodin laajakaistalta vaadittavat ominaisuudet on edullisinta toteuttaa kiinteistösopimuksella. Vuokraan sisältyvät laajakaistayhteydet ovatkin yleistyneet ja vastaava trendi näkyy myös taloyhtiöissä.”, toteaa myyntijohtaja Esko Korkalo TeliaSoneran Suomen laajakaistaliiketoiminnasta.


Lisätietoja:

Mikalo Oy, toimitusjohtaja Veli-Pekka Sinkko, puhelin 0500 750 341
sähköposti: etunimi.sukunim@mikalo fi

TeliaSonera Finland, myyntijohtaja Esko Korkalo, puhelin 0400 404 087
sähköposti: etunimi.sukunimi@teliasonera.com

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs