Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Schneider Electric globaali johtaja IDC:n datakeskusten infrastruktuurin hallintaa koskevassa vertailussa

Schneider Electric

Schneider Electric globaali johtaja IDC:n datakeskusten infrastruktuurin hallintaa koskevassa vertailussa

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2015 klo 12:33
Julkaisija: Schneider Electric

Espoo, 23.11.2015 – Schneider Electricin StruxureWare for Data Centers -ratkaisu on valittu alansa johtajaksi IDC MarketScapen maailmanlaajuisessa datakeskusten infrastruktuurin hallintaratkaisuja tarjoavien yritysten vertailussa.

IDC MarketScape: Worldwide Data Center Infrastructure Management 2015 Vendor Analysis1 -raportissa kerrotaan yksityiskohtaisesti kasvavien, yhä tehokkaampia ja liiketoimintakriittisempiä datakeskuksia tukevien DCIM-markkinoiden nykytilanteesta ja laajuudesta.  Schneider Electric sijoittui raportissa ylimpään johtaja-kategoriaan (Leader) lukuisiin kilpailijoiden ratkaisuihin verrattaessa. IDC MarketScapen laaja arviointiprosessi perustuu DCIM-ratkaisuja (Data Center Infrastructure Management)  tarjoaville yrityksille tehtyihin kyselyihin ja haastatteluihin, julkisesti saatavilla olevaan tietoon ja käyttäjien palautteeseen. Prosessissa arvioidaan jokaista alan yritystä 30 suorituskykyyn ja strategiaan perustuvan kriteerin perusteella.

Schneider Electric katsoo saamansa tunnustuksen entisestään vahvistavan yrityksen johtoasemaa kasvaviin haasteisiin vastaamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen vaadittavien älykkäiden ja luotettavien ohjelmisto- ja palveluratkaisujen tarjoajana.

”Energianhallinta- ja datakeskusratkaisujen globaalina tarjoajana Schneider Electric on rakentanut laajan asennettujen StruxureWare for Data Centers -DCIM-ratkaisujen kannan. Globaalin yrityksen asema datakeskusten suunnittelussa, rakentamisessa ja hallinnassa tekee StruxureWaren moduuleista loogisen valinnan ulottaa datakeskustilan ja energiahallinnan toiminnot kattamaan koko IT-hallinnointialue,” IDC MarketScape toteaa.

“Asioiden internetin edistämä datan räjähdysmäinen kasvu ja yhä digitaalisemmaksi muuttuva maailma asettaa ennennäkemättömiä vaatimuksia datakeskuksille, joista muodostuu yritysten elinehto. Reaaliaikaisten liiketoimintojen osalta DCIM:n tarjoama näkemys auttaa käyttäjiä pysymään ketterinä ja tekemään todelliseen dataan perustuvia asiantuntevia päätöksiä”, sanoo Soeren Brogaard Jensen, Schneider Electricin Global Data Center Software and Managed Services -yksikön johtaja. ”StruxureWare for Data Centers -ratkaisun IDC MarketScapelta saama tunnustus korostaa kykyämme tarjota käyttäjille laaja datakeskusanalyysialusta, joka kytkee yritysten liiketoiminnan ohjelmistomääritteiseen datakeskukseen.”

IDC MarketScapen mukaan Schneider Electricin kattavan DCIM-ratkaisun avainominaisuuksien avulla älykkäät datakeskukset tarjoavat johtajille kokonaisvaltaisen, reaaliaikaisen kuvan datakeskuksesta, jotta he voivat optimoida datakeskuksensa tehokkuuden, suorituskyvyn ja ketteryyden muuttaessaan datakeskuksensa kuluja tuottavasta keskuksesta liiketoimintaa edistäväksi yksiköksi.

Tämä näkyy StruxureWaren kriittiset laitteet ja tilat, seurannan, automaation ja tietohallintotoiminnot päästä-päähän kattavissa ominaisuuksissa sekä sen käyttäjien yhä hajautetummille resursseille tarjoamassa tuessa. Raportissa huomioitiin myös Schneider Electricin modulaarinen rakenne, joka on ollut vaikuttimena kilpailijoiden samankaltaisissa myyntimalleissa. Lisäksi yrityksen globaaleja palveluita ja tukea pidettiin vahvuutena.

Schneider Electricin StruxureWare for Data Centers -ratkaisu mahdollistaa maksimaalisen tehokkuuden datakeskuksen koko elinkaaren läpi suunnittelusta ja rakentamisesta toimintaan ja arviointiin.

MarketScapen koko maksullinen raportti on saatavilla täältä.

Lisätietoja:

Jussi Kankaisto
Schneider Electric, Global Solutions
Segment Leader, Data Centers
+358 50 385 3238
jussi.kankaisto@schneider-electric.com

Sami Lakio
Schneider Electric
IT Business, Data Center Solutions
+358 40 588 2728
sami.lakio@schneider-electric.com

1October 2015, IDC #259603


Hashtagit
: #DCIM #IDC #MarketScape #datakeskus #LifeIsOn

IDC MarketScape

IDC MarketScapen vertailun tarkoituksena on antaa yleiskuva ICT-palveluja tarjoavien yritysten kilpailukyvystä tietyllä markkina-alueella. Tutkimusmenetelmänä hyödynnetään sekä kvalitatiivisiin että kvantitatiivisiin kriteereihin perustuvaa täsmällistä pisteytysmenetelmää. IDC MarketScape tarjoaa selkeän viitekehyksen IT- ja tietoliikennealan yritysten tuote- ja palvelutarjoomien, suorituskyvyn ja strategioiden sekä nykyisten ja tulevien menestystekijöiden vertailua varten. Viitekehys mahdollistaa myös nykyisten ja tulevien alan yritysten vahvuuksien ja heikkouksien kokonaisvaltaisen 360 asteen arvioinnin.

Tietoa Schneider Electricistä

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto oli 25 miljardia euroa. Yrityksemme yli 170 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme. Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On. Schneider Electricin verkkosivustolle

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI ja LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electric

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs