Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » SANTA MONICA NETWORKS OY JATKAA KASVUAAN

Santa Monica Networks Oy

SANTA MONICA NETWORKS OY JATKAA KASVUAAN

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2015 klo 10:23
Julkaisija: Santa Monica Networks Oy

Santa Monica Networks Oy on nimennyt uudeksi Palvelutuotannon johtajaksi sekä johtoryhmänsä jäseneksi Teemu Tiaisen. Teemu on aikaisemmin johtanut sekä Santa Monica Networksin Expert että Support -tiimiä. Hänellä on vahva kokonaiskuva SantaCare-palveluiden tuotannosta, tuottamisesta ja rakenteesta ja on toiminut IT-alan eri johto- ja asiantuntijatehtävissä 11 vuotta."Teemu on antanut vahvat näytöt aiemmissa tehtävissään ja vahvistaa johtoryhmää tuomalla tuoreita, uusia näkemyksiä", sanoo toimitusjohtaja Kai Vuokko.

Santa Monica Networks on vahvistanut edelleen organisaati-otaan ja uusina asiantuntijoina ovat aloittaneet Antti Mikkola, Jouko Seitakari ja Vesa Vuorisalo. Antti Mikkola vastaa kone-saliratkaisuiden myynnistä. Antilla on 10 vuoden kokemus konesaliratkaisujen myynnistä ja viimeisin työnantaja oli Arrow ECS, jossa hän toimi Storage & Virtualization Business Managerina. 

Jouko Seitakari vastaa liiketoiminnan kehittämisestä julkisen sektorin suuntaan. Joukolla on yli 30 vuoden kokemus yhteistyöstä turvallisuusviranomaisten kanssa. Vesa Vuorisalo vahvistaa entisestään konesaliratkaisumyyntitiimiä ja hänen erityisosaamisalueena ovat tallennus- ja varmistusratkaisut.

Lisätietoja antavat:

toimitusjohtaja Kai Vuokko, Santa Monica Networks Oy 
tel:  + 358 50 3800 192, e-mail: kai.vuokko@smn.fi

 

viestintäpäällikkö Anne Lämsä, Santa Monica Network Oy
tel: + 358 40 5212 441, e-mail: anne.lamsa@smn.fi


Santa Monica Networks Oy
 

Santa Monica Networks Oy on turvallisten tietoverkko- ja konesaliratkaisujen asiantuntija, jolla on käytössään paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Santa Monica Networksin asiakkaina on mm. 50 Suomen pörssiyhtiötä.

Liikevaihto 2014

konserni 61,8 milj.e           

Suomi 29,5 milj.e

Henkilömäärä: konserni 140, Suomi 67

Toimipaikat: Espoo, Jyväskylä, Oulu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs