Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Räätälöidyt ohjelmistot estävät veroeurojen väärinkäytön kunnissa

Western Systems Oy

Räätälöidyt ohjelmistot estävät veroeurojen väärinkäytön kunnissa

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2015 klo 09:15
Julkaisija: Western Systems Oy

 

Viime viikolla on uutisoitu useaan otteeseen, kuinka kunnissa valuu rahaa ulkopuolisille konsulteille samalla, kun päiväkotien, koulujen ja muiden virastojen budjetteja tiukennetaan. Valvonnan riittävyydestä ja tehosta kertoo esimerkki Espoosta, josta on "hävinnyt" tuhansia tietokoneita todennäköisesti hallinnollisen silmänkääntötempun avulla. Samaan aikaan Oulussa teini-ikäinen yrittäjä onnistui tuottamaan kaupungille 40.000 euron tappion huijaamalla kesätyöseteleiden avulla.

Helsinki on edelläkävijä läpinäkyvässä kunnallispolitiikassa ja on julkaissut kaikki tiedot ostolaskuistaan, mikä mahdollistaa puolueettoman tarkastelun rahansiirroista. Helsingin Sanomat (3.6.2015) arvioi Helsingin ostolaskujen perusteella, että "etenkin suurissa kaupungeissa kenelläkään ei näytä olevan täysin tarkkaa kuvaa mihin veroeuroja käytetään."

Western Systems Oy:n asiakkaina on monia kuntia, jotka ovat päättäneet laittaa stopin kontrolloimattomalle rahankäytölle. Tarjoamme kunnille esimerkiksi tunnistepohjaisen maksukorttijärjestelmä Likuman VPL- ja SHL-kuljetuksien hallintaan ja WesTransin koulukyytien kontrollointiin. Ratkaisumme todistetusti järkevöittävät taloushallintoa. Ohjelmistojemme käyttöönotto ei ainoastaan estä kuntien tarjoamien palveluiden väärinkäyttöä, vaan myös säästää veroeuroja. Pidetään maamme talous kurissa.

Lisätietoja:

Ari Hätinen, Managing Director, Western Systems Oy

mob: +358 40 047 4510 | email: ari.hatinen@western.fi

Otto Myöhänen, Sales & Marketing Cowboy, Western Systems Oy

mob: +358 40 592 7571 | email: otto.myohanen@western.fi

www.western.fi | Twitter | Facebook | LinkedIn

Western Systems on vuonna 1981 perustettu vaativiin yritysohjelmistoihin erikoistunut suomalainen yritys, jonka omistaa sen oma henkilöstö. Jo yli 30 vuoden ajan toimintamme perustana on ollut kehitystyö, jossa asiakkaamme ovat jatkuvasti mukana. Suurimmat tekemämme yksittäiset hankkeet ovat Helsingin Seudun Liikenteen ydinjärjestelmä ja Turun Seudun Liikenteen kokonaisjärjestelmä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs