Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Oululainen mikroyritys tarjoaa apua pienyritysten nettimarkkinointiin 250.000€ edestä

Ideala

Oululainen mikroyritys tarjoaa apua pienyritysten nettimarkkinointiin 250.000€ edestä

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2015 klo 09:37
Julkaisija: Ideala

Yrittäjä Jussi Alaraasakka haluaa auttaa kanssayrittäjiä haasteellisessa taloustilanteessa: Hän jakaa ilmaiseksi tuottamaansa NETTIIN! -opasta 1000:lle nopeimmalle varaajalle -ilman mitään sitoumuksia. Ilmaisten oppaiden jälkeen toiset 1000 kpl on saatavilla sitä edullisemmin, mitä nopeammin varaus tehdään.

NETTIIN! on itsenäisesti, omalla ajalla opiskeltava, lyhyistä videoista ja tehtävistä muodostuva kokonaisuus. Sisältöä on yhteensä n.15 tuntia. Tuotteen arvo 250€ +alv. Oppaan voi varata ja siihen voi tutustua Idealan nettisivuilta. Kampanja on voimassa helmikuun loppuun, ja se on suunnattu kaikille suomalaisille mikro- ja pienyrityksille.

NETTIIN! -opas muodostuu tietämyksestä, joka on syntynyt henkilökohtaisista keskusteluista yli 500:n yrityksen kanssa eri toimialoilta, ympäri Suomen. Ne ovat nostaneet esiin mahdollisuuksia ja onnistumisia, joita internetin avulla voi saavuttaa. Samalla avautuvat yleisimmät haasteet ja pullonkaulat nettimarkkinoinnin haltuunottamisessa.

Internet-markkinoinnin asiantuntijan, Jussi Alaraasakan viesti suomalaisille yrityksille onkin: “Asenne ratkaisee! Oikein asennoituneet yrittäjät ovat selättäneet haasteensa, ja löytäneet monia uusia keinoja myyntinsä kasvattamiseen.

Pienyrittäjä haluaakin tarjota apuaan erityisesti yrittäjille, jotka voivat kokea sen aloittamisen haasteellisena, eivätkä vielä ole hyödyntäneet nettiä myynnin kasvattamiseen tai resurssien säästämiseen. Alaraasakka jatkaa: “Vaikka netti on tänä päivänä kiinteä ja tärkeä osa ihmisten ja yritysmaailman arkea, on silti kymmeniä tuhansia yrityksiä, jotka eivät hyödynnä nettiä asiakashankinnassaan käytännössä millään tavalla. Kotisivut löytyvät lähes jokaisesta yrityksestä, mutta kysymys kuuluukin: Kuinka paljon kauppaa sivut tuottavat - tai voisivat tuottaa?

"Tähän NETTIIN! -opas antaa tietoja, joiden avulla löytää vastauksia, jokaisen yrityksen omasta tilanteesta käsin."

Lisätietoja:
Jussi Alaraasakka, jussi@ideala.fi
Puh: 040 5213421 

Markkinointipaja Ideala www.ideala.fi

Markkinointipaja Ideala on auttanut satoja yrityksiä kehittämään nettimarkkinointiaan ja onnistumaan paremmin netin hyödyntämisessä.

Yritys tuottaa lisäarvoa asiakkailleen monin tavoin:

Laaja-alainen näkemys netin ja sähköisten työkalujen eduista helpottaa oikeiden markkinointikeinojen löytämisessä, sekä niiden käyttöönotossa -tai käytön tehostamisessa.

Tietämys eri toimialojen mahdollisuuksista edistää yhä useampien yritysten kykyä hyödyntää nettiä enemmän, oman tilanteen ja tavoitteiden mukaisesti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs