Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » OiOi:n uusi Kickit-peli yhdistää virtuaalipelien elämyksellisyyden ja oikeilla välineillä pelaamisen - “Aivan uudenlainen tapa harjoitella palloilulajeja”

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

OiOi:n uusi Kickit-peli yhdistää virtuaalipelien elämyksellisyyden ja oikeilla välineillä pelaamisen - “Aivan uudenlainen tapa harjoitella palloilulajeja”

Tiedote.
Julkaistu: 07.07.2016 klo 13:00
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Suomalaisyritys OiOi:n kehittämä Kickit-peli tuo palloilulajien harjoittelun digiaikaan ja mahdollistaa aivan uudenlaisen tavan harjoitella palloilulajeja, esimerkiksi jalkapalloa.

Pelissä yhdistyvät konsolipelien elämyksellinen maailma ja oikeilla pelivälineillä pelaaminen. Kickit-peli toteutetaan hyödyntämällä OiOin Pinta-menetelmää, joka muuttaa seinäpinnat kosketusnäyttöpinnoiksi.

- Pelaaja yrittää osua seinänkokoiselle näyttöpinnalle ilmestyviin kohteisiin potkaisemalla palloa. Pelissä on useita eri pelimuotoja ja -tasoja, jotka on kehitetty yhteistyössä huippuvalmentajien kanssa. Osumista kertyy pisteitä, joita voidaan vertailla pelaajien kesken tai seurata pelaajien kehittymistä, kuvailee OiOi:n toimitusjohtaja Sami Kämppi.

Peliä voi pelata yksin tai useampi pelaaja samaan aikaan. Peliympäristölle ei tarvitse erikseen rakentaa tiloja, vaan se pystytään sijoittamaan jo olemassa oleviin tiloihin, kuten squash-kentille, jalkapallohalleihin, liikuntasaleihin ja viihdekeskuksiin sekä esimerkiksi lentokentille, hotelleihin ja urheiluravintoloihin.

- Peliympäristöä pystyvät hyödyntämään osaamiseltaan eritasoiset pelaajat ja se soveltuu myös koululiikuntaan, kuntoutukseen, ikäihmisille sekä kineettiseen oppimiseen, Kämppi kertoo.

Alustavat markkinatutkimukset ovat osoittaneet pelille merkittävää markkinapotentiaalia kasvavilla kansainvälisillä exergaming-markkinoilla.

Myös testitilaisuudessa pelistä saatu palaute on ollut erittäin positiivista.

- Lupaavinta on ollut se, että kukaan ei malttanut lopettaa pelaamista ja aika kului huomaamatta. Hiki ja syke nousivat kaikilla pintaan ja mikä tärkeintä, pelaaminen oli kaikista aivan sairaan hauskaa! Tämä on meidän panostuksemme, jotta Suomi saataisiin jalkapallossa arvokisoihin, Sami Kämppi sanoo.

Video: https://vimeo.com/173639479
Valokuvat: https://www.dropbox.com/sh/242jkr115ekow8v/AACtfE8H2yUKyCLJFMQO6H7Oa?dl=0

Lisätietoja:
Sami Kämppi, toimitusjohtaja 040 8204561
Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@mikseimikkeli.fi 

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vien- tiä. Miksei palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvai- heissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoi- mintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää meistä www.mikseimikkeli.fi

OiOi on mukana Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n ”Lean startup -ketterä kehittämisohjelma” - hankkeessa. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin aluekehitysrahasto, Mikkelin kaupunki ja yrityk- set. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs