Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » NSG TEC™ -lasi kosketusnäyttöihin ja digitaalinäyttöihin

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

NSG TEC™ -lasi kosketusnäyttöihin ja digitaalinäyttöihin

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2015 klo 09:45
Julkaisija: Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

NSG TEC™ -lasi kosketusnäyttöihin ja digitaalinäyttöihin

kuva

NSG TEC™ -tuotteet ovat erinomainen valinta kosketusnäyttöihin, joissa tarvitaan sähköä johtava TCO-pinnoite. NSG TEC™ -tuotevalikoimastamme löytyy useita suorituskykyisiä vaihtoehtoja kilpailukykyisin hinnoin.
NSG TEC™ -lasi on erittäin lujaa ja kestävää.

Kapasitiivisissa ja resistiivisissä kosketusnäytöissä tarvitaan läpinäkyvä johde. NSG TEC™ -lasissa käytetään TCO-pinnoitteena fluorilla seostettua tinaoksidia, joka on kustannustehokas vaihtoehto ITO-pinnoitteelle.

NSG TEC™ -tuoteperheeseen kuuluu erittäin laaja valikoima TCO-pinnoitettuja laseja, joiden pintaresistanssit ovat 5–250 ohmia/neliö. Näitä laseja on saatavilla erilaisilla substraateilla ja paksuuksilla, ne ovat värineutraaleja ja minimoivat heijastuvan värin, eikä niiden väri myöskään muutu ajan myötä. Lasien pyrolyyttinen pinta on naarmuuntumaton ja hankausta kestävä, joten sen käsitteleminen, leikkaaminen, eristäminen, laminointi ja karkaisu on helppoa. NSG TEC™-lasia voidaan myös taivuttaa, minkä ansiosta sitä voidaan lämpökäsitellä ja taivuttaa jälkituotannossa. Tuotteen käytettävyys on erinomainen, se lyhentää siirtymäaikoja ja pienentää kuluja. NSG TEC™-lasia voidaan muokata asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Nämä erittäin suorituskykyiset lasituotteet ovat esillä NSG Groupin osastolla #8-D352.

Saat lisätietoja: http://www.pilkington.com/en/digital-signage

 

Liitetiedostot

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

NSG Group on maailman johtavia lasin ja lasitusjärjestelmien valmistajia kolmella keskeisellä liiketoiminta-alueella: ajoneuvolasi, arkkitehtoninen lasi ja tekninen lasi. Ajoneuvolasia käytetään alkuperäisosina, jälkimarkkinoiden varaosina ja erikoisajoneuvojen lasituksessa. Arkkitehtonista lasia käytetään arkkitehtuurissa ja aurinkoenergiasovelluksissa. Teknisiin laseihin kuuluvat näyttöjen erittäin ohuet lasit, linssit ja tulostinten valojohteet sekä paristojen erottimissa ja moottoreiden jakohihnoissa käytettävä lasikuitu. Meillä on suuret markkinaosuudet useimmilla rakennus- ja ajoneuvoteollisuuden tuotemarkkinoilla ympäri maailmaa, joten voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin erityisesti autojen alkuperäisosien kohdalla yhä globaalimmin. 41% NSG Groupin myynnistä tulee Euroopasta, 29% Japanista ja 13% Pohjois-Amerikasta. Loput 17% myynnistä tulee pääasiassa Etelä-Amerikasta, Kiinasta, Lounais-Aasiasta ja Venäjältä.

www.pilkington.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs