Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Nimitysuutisia - Gofore Oy

Gofore Oy

Nimitysuutisia - Gofore Oy

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2015 klo 08:00
Julkaisija: Gofore Oy

Juha Siltanen on nimitetty arkkitehtuuripalveluista vastaavaksi johtavaksi konsultiksi 1.1.2015 alkaen. Juha toimi aiemmin Goforella vanhempana palveluarkkitehtina.

Terhi Vesanen on nimitetty hankehallinnan palveluista vastaavaksi johtavaksi konsultiksi 1.1.2015 alkaen. Terhi toimi Goforella aiemmin vanhempana palveluarkkitehtina.

Petri Takala on nimitetty tiedolla johtamisen palveluista vastaavaksi johtavaksi konsultiksi 1.1.2015 alkaen. Petri toimi Goforella aiemmin vanhempana palveluarkkitehtina.

Mikko Kolehmainen on nimitetty strategisista asiakkuuksista vastaavaksi johtavaksi konsultiksi 1.1.2015 alkaen. Mikko toimi Goforella aiemmin vanhempana palveluarkkitehtina.

Ville Nordberg on nimitetty strategisista asiakkuuksista vastaavaksi johtavaksi konsultiksi 1.1.2015 alkaen. Ville toimi Goforella aiemmin palveluarkkitehtina.

Gofore Oy on tietoyhteiskunnan sähköisten palvelujen arkkitehtuuri- ja rakennustoimisto. Missiomme on pelastaa Suomi – nostaa Suomen kilpailukykyä ja hyvinvointia parantamalla julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden tuottavuutta. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto, Fonecta ja Alma Media. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella yhteensä 109 ja tavoittelemme tänä vuonna yli 13 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs